vissza az összes hírhez
Nicolas Cage lesz az élő Pókember Noir főszereplője

Nicolas Cage lesz az élő Pókember Noir főszereplője

2024.05.14 Szerző Goldbeater

Nicolas Cage hamarosan felveszi a fekete ballonkabátot és kalapot, ez már szinte biztos. Május 14-én, kedden hivatalosan is megerősítették az illetékesek, hogy valóban ő fogja eljátszani a noir Pókember karakterének élőszereplős változatát, akinek hat évvel ezelőtt a hangját kölcsönözte a díjazott, és a nézők által is megkedvelt Pókember – Irány a Pókverzum című animációs filmben. A Marvel Comics képregényekből ismert karakter az MGM+ és az Amazon Prime Video társaságok készülő élőszereplős miniszéria főszereplője lesz. A projekt bejelentéséről 2023 február közepén írtunk, akkor azonban Nicolas Cage-et még nem hozták közvetlenül kapcsolatba a filmmel, majd idén februárban ismét hírt hoztunk róla, amikor a színész megkezdte a tárgyalásokat a részvételről. Most úgy tűnik, megszületett a megállapodás és ha minden a tervek szerint alakul, ez lesz az első sorozatprojekt, amelyben a 60 éves Oscar-díjas színész részt vesz.

 

Maga az alkotás az egyszerű Noir címet viseli majd, és a hivatalos szinopszis szerint egy öregedő és szerencsétlenkedő magánnyomozó (Cage) történetét meséli el az 1930-as évek New Yorkjában, aki szuperhős énjének részeként kénytelen megküzdeni a múltjából származó szellemekkel. A showrunnerek Oren Uziel (22 Jump Street – A túlkoros osztag, Az elveszett város) és Steve Lightfoot (Marvel – A Megtorló, Ne higgy a szemének!) lesznek. Az Oscar-díjas Pókember – Irány a Pókverzum című film készítői, vagyis Phil Lord, Christopher Miller és Amy Pascal producernő (Pascal Pictures képviseletében) lesznek a minisorozat ügyvezető producerei. A tapasztalt televíziós alkotó, Harry Bradbeer (Bolhafészek, Enola Holmes) további ügyvezető producerként fog közreműködni, és az első két epizódot is ő fogja rendezni. A Sony Pictures Television és az Amazon MGM Studios pedig közösen vállalták az egész produkció felügyeletét.

 

„Nagyon örülünk, hogy Nicolas Cage lesz a széria főszereplője! Senki más nem tudja átadni ennek az egyedülálló karakternek a szomorúságát, fájdalmát és szívélyességét. Kiváló producereinkkel és partnereinkkel az Amazon MGM Studios-tól és a Prime Video-tól nem is kívánhattunk volna jobb csapatot, amely a Sony-Marvel mellékágán belül felfedezne az ikonikus karakter új változatát” - mondta Katherine Pope, a Sony Pictures Television társaság elnöke. Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios vezetője hozzátette: „A rendkívül tehetséges Nicolas Cage tökéletes választás az új szuperhősünk szerepére, a kiváló produkciós csapat Phil Lorddal, Christopher Millerrel, Amy Pascallal és a Sony Pictures hihetetlen stábjával pedig a leghitelesebben fogja kiterjeszteni ezt a filmszériát.”

 

Maga Nicolas Cage még tartogatja a nagy belépőjét a tévéképernyőkre, bár az utóbbi években elég közel járt hozzá egy bejelentett projekt miatt, amelyben a tigriskirály élőszereplős változatát, Joe Exotica-t alakította volna. Ezt a miniszériát azonban később törölték. Szóval szorítsunk neki, hogy a Pókember Noir ezúttal tényleg sikerüljön. Mindenesetre, az excentrikus színész rajongói nem fognak hiányt szenvedni, idén a The Surfer című ausztrál thrillerben és az A24 stúdió Longlegs című, rejtélyes horrorfilmjében láthatjuk. Emellett a The Gunslingers című új westernfilmje a Cannes filmfesztiválhoz kapcsolódó közelgő filmpiacon keres forgalmazást, és a legújabb hírek szerint várhatóan Jézus Krisztus apját is eljátssza majd a The Carpenter's Son című bizarr horrorfilmben. Szóval nagy élmények várnak ránk!

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

Nicolas Cage mint noir Pókember?

Nicolas Cage mint noir Pókember?

2024.02.18

Nicolas Cage sztárszínész nemrég az Álmaid hőse című vígjátékban tündökölt, és egyben azt is elárulta, hogy az elismeréseket kiváltó alakítás után azt tervezi, hogy szögre akasztja filmes karrierjét,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

George Clooney összefog Adam Sandlerrel

George Clooney összefog Adam Sandlerrel

2023.12.15

Eddig elképzelhetetlen együttműködés vár ránk. A kedvenc színészek, George Clooney és Adam Sandler először szerepelnek együtt a nagyvásznon a Netflix streaming-szolgáltató új filmjében. Az egyelőre… (több)

Az animált Pókember bajban van

Az animált Pókember bajban van

2023.06.24

A Vulture webportál most tett közzé egy tartalmas interjút a Pókember – A pókverzumon át című animációs film négy névtelenül nyilatkozó egykori munkatársával, akik lényegében megvádolták a… (több)

Az animált Pókember hódít a mozikban

Az animált Pókember hódít a mozikban

2023.06.04

120 millió dollár a hazai mozikban, további 88 millió dollár máshol, ami világszerte összesen 208 millió dolláros csodás bevételt jelent, így az animációs Pókember – A pókverzumon át című film az év… (több)

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

2023.06.01

Warneréknek megvan a saját DC-homokozójuk, Disney-nek a Marvel nevű pénznyomdája, és valahol a kettő között áll a Sony stúdió, amely foggal-körömmel ragaszkodik az egyetlen saját képregényhőséhez és… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)

Legfrissebb hírek