vissza az összes hírhez
Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03 Szerző Jokolo

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az, amely megmutatta, hogy a rajongók egy kis nosztalgiával mindig szívesen visszatérnek a Pókemberhez. A Madame Web és a Morbius című filmek pedig a változás kedvéért megmutatták, hogy a közönségnek az elégedettséghez nem elég csak pókokat vagy azokra utaló célzásokat tálalni. A film, amelyben a három Péter összecsapott nemezisükkel, azonban a multiverzumnak köszönhetően sok lehetőségnek nyitotta meg az utat, amit már az animációs Pókember – Irány a Pókverzum című film is kihasznált. Azóta élőszereplős Parkert a Tom Holland arcával nem láttunk. Hogyan alakul majd a népszerű pókhős jövője?

 

Igazából hivatalosan nincs semmi megerősítve. Tavaly Amy Pascal producer azt mondta, hogy negyedik Pókember filmet Holland főszereplésével mindenképpen látunk majd, és állítólag már el is kezdtek dolgozni a forgatókönyvön, amit azonban félbeszakítottak a sztrájkok. Aztán decemberben Holland elárulta, hogy újraindultak a megbeszélések arról, hogyan is nézhetne ki egy negyedik rész. Ő maga azonban időközben többször is elmondta, hogy egy időre szeretne szünetet tartani a színészi karrierjében, és hivatalosan még nem írt alá semmit. Egyetlen plusz Pókember-filmnek sincs megerősített megjelenési dátuma.

 

A kulisszák mögül érkező, nem hivatalos hírek szerint Marvel és Sony stúdió között kellemetlen viták folynak arról, hogy Parker legközelebb melyik univerzumban jelenjen meg, és hogyan tervezik a filmet. Sony stúdió ugyanis természetesen szeretné Hollandot Venom vagy Kraven szétesőben lévő univerzumába integrálni, míg Marvel szeretné a Pókembert a következő Bosszúállók mozgatórugójaként megtartani. Az akaratos Sony stúdió szerint az egyedi filmnek a sikeres multiverzum-koncepcióra kellene építenie, és régi ismerős karaktereket kellene visszahoznia, szóbeszéd szerint nevezetesen a Thomas Haden Church által alakított Sandman karakterét. Marvel stúdiónak és Kevin Feige-nek viszont állítólag teljesen más elképzelése van a negyedik részről, ami jobban földhözragadt, bensőségesebb, és az Echo sorozat végén feltűnt Vincent D'Onofrio által alakított Pókot visszavinné a New York sötét utcáira, hogy harcoljon a Kingpin alvilágával.

 

Eközben folyamatosan meg nem erősített álhírek érkeznek. Ezek közé tartozik, hogy Marvel stúdió egy élőszereplős Miles Morales-t szeretne Jon Watts-tól, vagy hogy Sam Raimi folytatná az eredeti trilógiát egy negyedik résszel, amelyben Tobey Maguire visszatérne. Azt eredetileg John Malkovich és Anne Hathaway a gonoszok szerepében tervezték, de Raimi a stúdióval való nézeteltérések miatt elállt tőle, és létrejött egy reboot Garfielddel. A már említett Haden Church pedig nemrég egy interjúban kijelentette, hogy valósnak tartja egy Raimi-film lehetőségét. A rajongói találgatásokhoz hasonlóan azonban itt is inkább a kívánság az ötlet atyja, hogy Andrew Garfield folytathatná a Pókember szerepében. Hivatalosan tehát nem tudunk semmit, de a leginkább reális az a verzió, hogy Holland marad a Pókember szerepben és a Bosszúállók csapatában is. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Jön egy következő Gonosz halott

Jön egy következő Gonosz halott

2024.04.27

A legendás horror filmszéria Evil Dead – Gonosz halott több év után nagy sebességbe kapcsol. A gonosz halottak felkelése című, Lee Cronin rendező tavalyi filmje nagy érdeklődéssel találkozott a… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

2024.04.19

A legendás amerikai rendező, Martin Scorsese (Nagymenők – Harminc év a maffia kötelékében, Casino) tavaly a Megfojtott virágok című filmmel elérte a sikert, és most ismét keresi a lehetőséget, hogy… (több)

Nicolas Cage mint noir Pókember?

Nicolas Cage mint noir Pókember?

2024.02.18

Nicolas Cage sztárszínész nemrég az Álmaid hőse című vígjátékban tündökölt, és egyben azt is elárulta, hogy az elismeréseket kiváltó alakítás után azt tervezi, hogy szögre akasztja filmes karrierjét,… (több)

Horror spin-off filmek a láthatáron

Horror spin-off filmek a láthatáron

2024.02.06

A vérszomjas démonok nem hagyják békén a nézőket. A tavalyi A gonosz halottak felkelése című film üzleti sikere után úgy tűnik, hogy az Evil Dead – Gonosz halott horror filmszéria sok év után új… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)