vissza az összes hírhez
A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

2023.06.01 Szerző dO_od

Warneréknek megvan a saját DC-homokozójuk, Disney-nek a Marvel nevű pénznyomdája, és valahol a kettő között áll a Sony stúdió, amely foggal-körömmel ragaszkodik az egyetlen saját képregényhőséhez és a hozzá kapcsolódó összes történethez és mellékszereplőhöz. Igen, Pókemberről beszélünk. Most pedig, a Pókember – A pókverzumon át című animációs film premierje alkalmából a producerek, Amy Pascal és Avi Arad beszéltek egy kicsit arról, hogy milyen ambiciózus jövőbeni terveik vannak a pókuniverzummal kapcsolatban. 

 

Kezdjük azzal, amit már eddig is tudtunk, vagyis azzal, hogy jövőre érkezik a Spider-Verse folytatása Spider-Man: Beyond the Spider-Verse címmel. Ugyanígy készül egy folytatás is Tom Holland és Zendaya főszereplésével, de ezt most lelassította a folyamatban lévő írósztrájk. Eközben a Venom-verzumban idén érkezik Kraven, a vadász című film, jövőre a Madame Web, majd valamikor egy harmadik Venom, és minden fokozatosan haladhat az évek óta beígért gonoszos Sinister Six csapatmunka felé. De itt vannak még az új, egyelőre még titkosított projektek. 

 

Pletykák szerint van közöttük például egy animációs spin-off Gwen Stacey (Hailee Steinfeld) főszereplésével, de a stúdió állítólag egy élőszereplős Miles Morales-filmen és esetleg egy élőszereplős Spider-Woman filmen is gondolkodik (a korábbi pletykák szerint Olivia Wilde rendezésében). Ehhez kapcsolódik az a friss hír, amelyben Phil Lord és Christopher Miller (A LEGO-kaland) producerek megismételték és megerősítették, hogy a Pókember élőszereplős noir-változatát is tervezik a tévéképernyőkre vinni. A Sony ezt a projektet az Amazonnal közösen tervezi, ahol párhuzamosan egy másik projekten is dolgoznak, ami a Silk: Spider Society. Egyszóval és röviden, a Sony a lehető legjobban ki akarja aknázni a pókszuperhőshöz és világához fűződő jogait. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

Az Eufória harmadik évada gondban van

Az Eufória harmadik évada gondban van

2024.03.26

Tavaly novemberben, az HBO istálló következő projektjeinek bemutatásakor a cég képviselői azzal büszkélkedtek, hogy a sikeres Eufória sorozat harmadik szériája zöld utat kapott, és valamikor 2025-ben… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

Nicolas Cage mint noir Pókember?

Nicolas Cage mint noir Pókember?

2024.02.18

Nicolas Cage sztárszínész nemrég az Álmaid hőse című vígjátékban tündökölt, és egyben azt is elárulta, hogy az elismeréseket kiváltó alakítás után azt tervezi, hogy szögre akasztja filmes karrierjét,… (több)

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

29. Critics' Choice Awards - eredmények

29. Critics' Choice Awards - eredmények

2024.01.14

Január 14-én, vasárnap a kaliforniai Santa Monicában tartották a Critics' Choice Awards díjátadó ünnepséget, amelyen hagyományosan az elmúlt év kiemelkedő alkotói teljesítményeket és filmalkotásokat… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)