vissza az összes hírhez
Nicolas Cage mint noir Pókember?

Nicolas Cage mint noir Pókember?

2024.02.18 Szerző Jokolo

Nicolas Cage sztárszínész nemrég az Álmaid hőse című vígjátékban tündökölt, és egyben azt is elárulta, hogy az elismeréseket kiváltó alakítás után azt tervezi, hogy szögre akasztja filmes karrierjét, és csak a folyamatban lévő projektjeit fogja befejezni. Ehhez egyelőre tartja is magát. Kijelentette, hogy a filmeken kívül más formátumokat is keres, amelyeken keresztül színészként is kifejezheti magát. Az Oscar-díjas színész tehát nyitva hagyta magának az ajtót például a televíziós csatornák vagy stream-platformok számára készülő sorozatok előtt, amit nem utasít el, de erre egyelőre nem volt sok lehetősége. A The Ankler hírportál szerint az egyik ilyen sorozaton már dolgoznak, és Nic nagyon aktívan részt vesz a tárgyalásokon, melyeknek köszönhetően visszatérhet egy nagyon hálás szerepbe, nevezetesen a Pókember Noir karakterhez.

 

Egy animációs változatot már láthattuk a Pókember – Irány a Pókverzum című filmben. Ebben a bűnüldöző Pókember fekete-fehér változata, aki az 1930-as évek nagy gazdasági világválság sújtotta USA-ban élt, a jelenbe került, hogy Cage hangjával segítsen Miles Moralesnek helyrehozni az univerzumot. Most pedig a Sony Pictures szárnyai alatt egy élőszereplős sorozat készül erről a hősről az Amazon Prime Video számára, amelyben Cage alakítja az öregedő, a kalapja alatt komor arckifejezésű pókhőst. A show a saját noir univerzumban játszódna, más epizódoktól függetlenül. Ugyanakkor az Amazon számára készül egy Silk: Spider Society című sorozat is, amelyben egy Cindy Moon nevű nőt ugyanaz a pók harap meg, mint Peter Parkert. 

 

A Cage szereplésével készülő szérián várhatóan Phil Lord és Christopher Miller dolgozik majd, vagyis az első animációs Pókember multiverzumának sikere mögött álló alkotók. Kollégájuk, Oren Uziel, aki a 22 Jump Street – A túlkoros osztag című film írójaként dolgozott velük, most showrunner feladatait vállalna. További alkotóként Steve Lightfoot csatlakozik hozzájuk, aki a Hannibal és a Marvel – A Megtorló című sorozatokon dolgozott. Az újságírók megkeresték a Sony Pictures stúdiót kérdésekkel, de a válaszok egyelőre nem érkeztek meg, így a hivatalos megerősítés egyelőre hiányzik. Pedig papíron talán túl jól hangzik az egész. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a Sony Pictures stúdió hogyan közelíti a pók univerzumát. A Madam Web című filmből valószínűleg mindenki sokáig fog lábadozni.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A Daredevil új alkotókat toboroz

A Daredevil új alkotókat toboroz

2023.10.29

Közelmúltban megjelent a hír, hogy a Marvel teljesen átalakítja tévés stratégiáját, és mostantól a próbaepizódok, a showrunnerek és az ún. writer’s room (forgatókönyvírók kisebb csoportjai, akiknek… (több)

Pókember, Kraven és más filmek is csúsznak

Pókember, Kraven és más filmek is csúsznak

2023.07.29

Két hét telt el a színészsztrájk kezdetétől, és ahelyett, hogy bármilyen pozitív hír vagy jelzés érkezne arról, hogy a stúdió képviselői le akarnak ülni a szakszervezettel, és megállapodni a… (több)

Az animált Pókember bajban van

Az animált Pókember bajban van

2023.06.24

A Vulture webportál most tett közzé egy tartalmas interjút a Pókember – A pókverzumon át című animációs film négy névtelenül nyilatkozó egykori munkatársával, akik lényegében megvádolták a… (több)

Az animált Pókember hódít a mozikban

Az animált Pókember hódít a mozikban

2023.06.04

120 millió dollár a hazai mozikban, további 88 millió dollár máshol, ami világszerte összesen 208 millió dolláros csodás bevételt jelent, így az animációs Pókember – A pókverzumon át című film az év… (több)

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

2023.06.01

Warneréknek megvan a saját DC-homokozójuk, Disney-nek a Marvel nevű pénznyomdája, és valahol a kettő között áll a Sony stúdió, amely foggal-körömmel ragaszkodik az egyetlen saját képregényhőséhez és… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)