vissza az összes hírhez
Nicolas Cage azt tervezi, hogy abbahagyja a színészkedést

Nicolas Cage azt tervezi, hogy abbahagyja a színészkedést

2023.12.04 Szerző Jokolo

Az egy arany Oscar-díjat birtokló színészmatador egy hónap múlva megünnepli a 60. születésnapját. A színészi palettáján lenyűgöző száz filmet találnánk, és még néhány apróságot is, ezért nem csoda, hogy elérkezett a számvetés időszaka. Nicolas Cage (Pókember – Irány a Pókverzum, A szikla) jelenleg a norvég Kristoffer Borgli rendező, az Álmaid hőse legújabb filmjét népszerűsíti, amelyben rejtélyes módon kezd el megjelenni emberek millióinak álmaiban, szerte a világon, a premissza pedig elárulja, hogy az A24 istálló filmjéről lesz szó, és mind a film, mind a főszereplő eddig csak lelkes visszajelzéseket kapott a világ minden tájáról. A színész azonban a Vanity Fair magazinnak adott interjúban most elárulta, hogy a sok érdekes alkotást tartalmazó, termékeny színészi karrierjét tervezi szögre akasztani.

 

Valószínűleg kimerültség beszél belőle, hiszen Cage csak idén már hat játékfilmhez adta a színészi képességeit, ráadásul jövőre további négy filmet tervez, amelyek közül a legérdekesebb a kultikus Fegyvernepper című film folytatása az eredeti film rendezőjétől, Andrew Niccoltól. Ezeken a készülő filmeken kívül azonban a színész kijelentette, hogy legfeljebb három-négy filmet tervez még, és utána színészként nyugdíjba vonul. Konkrétan ezt mondta: „Még három-négy filmre van erőm. Úgy érzem, mindent elmondtam, amit a filmek tekintetében mondani akartam. Úgy gondolom, hogy a színészi teljesítményt már olyan messzire vittem, amennyire csak tudtam... A következő filmek kiválasztásában sokkal szigorúbb és igényesebb akarok lenni. Stílusosan szeretnék elbúcsúzni.”

 

A döntés egyik fő oka szerinte az, hogy több időt szeretne a családjával tölteni. Ugyanakkor kijelentését kiegészítette azzal, hogy tudja magáról, hogy nem tud munka nélkül lenni, és nem is az a típus, aki csak a medence mellett lustálkodik. Így lehetséges, hogy ez csak üres beszéd. Ha azonban tényleg azt tervezné, hogy elhagyja a színészi mesterséget, reméljük, hogy valóban nagy stílusban búcsúzik majd.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Nicolas Cage mint noir Pókember?

Nicolas Cage mint noir Pókember?

2024.02.18

Nicolas Cage sztárszínész nemrég az Álmaid hőse című vígjátékban tündökölt, és egyben azt is elárulta, hogy az elismeréseket kiváltó alakítás után azt tervezi, hogy szögre akasztja filmes karrierjét,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A fegyvernepper visszatér

A fegyvernepper visszatér

2023.05.08

Az Oscar-díjas színész, Nicolas Cage ezekben a napokban a Renfield című akció-fantasy vígjátékban a nárcisztikus Drakula gróf szerepében szórakoztatja a mozivásznon a közönséget, de a felkelő nap… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)