vissza az összes hírhez
A harmadik Tőrbe ejtve-filmnek már van címe, és szereplőket toboroz

A harmadik Tőrbe ejtve-filmnek már van címe, és szereplőket toboroz

2024.05.28 Szerző Goldbeater

Benoit Blanc, hangsúlyos déli akcentussal rendelkező nyomozó visszatér, hogy megoldjon egy új különleges esetet... számára eddig a legveszélyesebbet. A korábbi információk szerint a Rian Johnson által rendezett, és sok elismerésben részesült 2019-es Tőrbe ejtve című krimiből (Star Wars: Az utolsó Jedik, Looper – A jövő gyilkosa), miután drága pénzért megvásárolta a Netflix társaság, valóban trilógia lesz. A tavaly előtti Tőrbe ejtve – Az üveghagyma című film után a harmadik rész előkészítő munkálatai most nagy sebességgel haladnak előre. A forgatás igen hamar kezdődik majd, és már tudjuk az új film címét is. A Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery című alkotás jövő év folyamán, most még ismeretlen napon érkezik a Netflix streaming szolgáltatására. Feltehetően a Netflix hasonlóan az előző filmhez, karácsony előtti időpontot választ majd, amelyet konkrétan 2022. december 23-án mutattak be a mozikban.

 

A kamera mögött természetesen most is Rian Johnson, a széria atyja fog majd ülni, aki most is a forgatókönyv szerzője és Ram Bergman (Beépülve, Pillangó) régi munkatársával közösen a film producere is lesz. Maga Johnson néhány napja az X közösségi hálón lévő profilján rövid előzetest hozta nyilvánosságra, amelyben Daniel Craig (007 Nincs idő meghalni, 007 - Skyfall) hangjával, Benoit Blanck szerepében az alábbi szavak hallhatók: „Kezdetben késeket vettek elő. Aztán, lásd, az üveg összetört. De a legveszélyesebb esetem még felderítésre vár.“  A negyvenöt másodperces promóciós előzetes a film profiljában található. A Johnson kijelentése szerint a film Wake Up Dead Man bejelentett címe legalább egy kicsit elárulja krimifilm irányát. Maga a sztori most még szigorú titoknak számít, és feltehetően az első hivatalos trailer bemutatásáig titokban is marad. Arra pedig még sokat kell várnunk.

 

Természetesen Daniel Craig is visszatér az extravagáns Benoit Blanc nyomozó szerepében, sőt, a személyét körülvevő szélesebb kör szereplői is kezdenek körvonalazódni. Az első közülük Josh O'Connor (A koronaA Durrell család) brit színész, aki jelenleg A kiméra és Challengers című filmeknek köszönhetően látható a mozivásznakon. Következő bejelentett szereplő az egyre népszerűbb Cailee Spaeny (Devs, Easttowni rejtélyek) fiatal színésznő, akit nemrég a Priscilla és Polgárháború filmekben láthattuk a hazai mozikban, az év végéig pedig láthatjuk még az új Alien-filmben, Romulus alcímmel. A szereplők köre tehát nagyon ígéretes fiatal színészekkel bővül, az elkövetkező napokban bizonyára további nagy nevekkel találkozhatunk, akikre az új „whodunnit” krimiben számíthatunk. Mert ha valami az előző két részben kétségtelenül jól sikerült, az a színészi tehetségek kifejezetten erős csapata volt..

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Meghalt M. Emmet Walsh színész

Meghalt M. Emmet Walsh színész

2024.03.21

Nyolcvannyolc éves korában az amerikai Vermontban meghalt M. Emmet Walsh veterán színész. Különösen a Szárnyas fejvadász, a Véresen egyszerű és Arizonai ördögfióka című filmek mellékszerepeiben… (több)

Az új Préda újrégi rendezőt talált

Az új Préda újrégi rendezőt talált

2024.02.10

Amikor a Dan Trachtenberg (Cloverfield Line 10) által rendezett Préda című akció sci-fi 2022 nyarán megérkezett a Hulu és a Disney+ streaming szolgáltatásokra, a ragadozók világának legújabb tagja… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Az Alien sorozat erősítést toboroz

Az Alien sorozat erősítést toboroz

2023.11.28

Egy ideje már tudjuk, hogy az Alien-univerzumban játszódó Alien: Romulus című nagy játékfilm elkészült, és jövő nyáron várható, Fede Alvarez rendező és író pedig azzal dicsekedett, hogy a filmet maga… (több)

36. Európai Filmdíj - jelölések

36. Európai Filmdíj - jelölések

2023.11.08

November 7-én, kedden bejelentették a 36. Európai Filmdíj jelöléseit, amelyek a 2023-as év legjelentősebb európai filmalkotásokra hívják fel a figyelmet. A legjobb európai film kategóriában versenyez… (több)

Ridley Scott megdicsérte az új Alien-filmet

Ridley Scott megdicsérte az új Alien-filmet

2023.10.18

Ridley Scott (Gladiátor, A Sólyom végveszélyben) legendás rendezőnek mostanában sok dolga van a promócióval és a Napóleon című film utolsó simításaival is, mielőtt látványos háborús filmje, Joaquin… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Az Országúti diszkó folytatást kap

Az Országúti diszkó folytatást kap

2024.05.16

A Doug Liman rendezte Országúti diszkó (Road House) című, akcióval teli verekedős filmet alig két hónapja mutatták be a Prime Video csatornán, és a mai napig közel nyolcvanmillióan látták a… (több)

Legfrissebb hírek