vissza az összes hírhez
Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20 Szerző Jokolo

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet néhány évvel ezelőtt jelentettek be. Azóta azonban csend volt körülötte, ezért úgy tűnt, hogy ez is egy olyan projekt lesz, amelynek bejelentése után vége is lesz. Csakhogy nem így lesz, hiszen a filmnek a Drew Goddard (Húzós éjszaka az El Royale-ban) által megírt kész forgatókönyve van. Andy Weir műve alapján készült, akinek tollából a Mentőexpedíció című film alapja is származik, amelynek szintén Goddard írta a forgatókönyvét, szóval ez egy bevált együttműködés. 

 

Ryan Goslingot (Barbie) már a film bejelentése óta kapcsolatba hozták a filmmel. Egy Ryland Grace nevű űrhajóst alakítana, aki egy űrhajón ébred fel, amely az űrben halad. Tizenkét fényévre van otthonától, és az a feladata, hogy visszafordítsa azt az eseményt, ami miatt a Földön új jégkorszak kezdődött, és az élet a bolygónkon lassan, de biztosan a végéhez közeledik. A gond csak az, hogy miután felébredt a kómából, az egykori középiskolai tanár nem emlékszik arra, hogy ki ő, mi a feladata, és hogyan kell azt teljesítenie. Témát illetően tehát a film nagyon közel áll a sikeres Mentőexpedíció című filmhez. A film jelentőségét az is növeli, hogy IMAX száméra készült. 

 

A kamera mögött álló csapat is érdekesen hangzik. A filmet Phil Lord és Christopher Miller páros rendezi majd, akik legutóbb a 22 Jump Street – A túlkoros osztag című film rendezéséért feleltek. Ráadásul ez a páros nagyon egyéni stílussal rendelkezik, és azzal híresek, hogy a filmjeik vígjáték stílusban készülnek, ezért is álltak el például a készülő Solo: Egy Star Wars történet című filmtől. Ezért egy komolyabb hangvételű, közeli jövőbe mutató sci-fi film rendezése, amelyben magányos Gosling fogja megmenteni a világot, enyhén szólva is érdekesen hangzik. A filmet 2026 márciusára tervezik, ahol még nem szerepel más nagy film, így remélhetőleg tele lesznek a mozik. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

2024.04.03

Ez szinte elkerülhetetlen volt. A nagy filmmárkák nem érnek csak úgy egyszerűen véget, és nem lesz ez másképp a Mátrix filmek esetén sem. A hollywoodi Warner Bros. stúdió ugyanis most jelentette be,… (több)

Margot Robbie The Sims filmet készít

Margot Robbie The Sims filmet készít

2024.03.23

Margot Robbie (Babylon) sztárszínésznő és tehetséges producer számára a tavalyi év viszonylag izgalmas volt. A LuckyChap produkciós cége tavaly Barbie című filmet vitte a mozivásznakra, ami a tavalyi… (több)

Nicolas Cage mint noir Pókember?

Nicolas Cage mint noir Pókember?

2024.02.18

Nicolas Cage sztárszínész nemrég az Álmaid hőse című vígjátékban tündökölt, és egyben azt is elárulta, hogy az elismeréseket kiváltó alakítás után azt tervezi, hogy szögre akasztja filmes karrierjét,… (több)

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

2024.01.21

Nem is olyan régen új híreket írtunk az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi című film világából. George Clooney (Gravitáció) ugyanis elárulta, hogy készen van egy forgatókönyv, ami a trilógia utolsó… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

2023.11.15

Ismét itt van a közelmúltban véget ért színészsztrájk egy következménye. Az Universal Pictures stúdió kénytelen volt két hónappal elhalasztani a Ryan Gosling főszereplésével készült,… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

tegnap

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)