vissza az összes hírhez
Új Emmanuelle-film bővíti a szereplők körét

Új Emmanuelle-film bővíti a szereplők körét

2023.12.20 Szerző Goldbeater

Az Emmanuelle című erotikus hangulatú, klasszikus dráma új változata a thaiföldi származású szerző, Emmanuelle Arsan tollából már egy ideje úton van a mozivásznakra. És bár Audrey Diwan rendezőnő (a velencei Arany Oroszlán-díjas Esemény című film) első angol nyelvű filmjének forgatása idén szeptemberben kezdődött, ezért most már az utómunkálatoknál kellene tartania, csak a napokban látnak napvilágot információk arról, hogy a korábban bejelentett Noémie Merlant (Portré a lángoló fiatal lányról, Tár) Emmanuelle főszerepben mellett a mellékszereplők között valójában kikre számíthatunk. És a névsor eléggé hangzatos és változatos.

 

A kétszeres Oscar-jelölt színésznő, Naomi Watts (Goodnight Mommy, Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)) is például csatlakozott a készülő francia film szereplőihez. A filmmel való kapcsolatát egy Instagram-poszttal „árulta el”, amit később törölt. Úgy tűnik, hogy a részvételét egy ideig még titokban kellett volna tartani. Az angol származású Naomi Watts mellett a brit színészek, Jamie Campbell Bower (Stranger Things, Camelot) és Will Sharpe (A Fehér Lótusz, Louis Wain rendkívüli élete), a fiatal kínai színésznő, Chacha Huang (El cuco, A nagy pénzrablás (Netflix version)) és nem utolsó sorban a felkapott hongkongi színész Anthony Wong (Szigorúan piszkos ügyek I-III, Fegyverek istene) is csatlakozik a filmhez. 

 

Emmanuelle címszerepére eredetileg másfél évvel ezelőtt a népszerű francia színésznőt, Léa Seydoux-t (007 Nincs idő meghalni, Dűne: Második rész) jelentették be, de ő később ismeretlen okokból kiszállt a projektből, és helyét a francia filmművészet egy másik feltörekvő csillaga, a már említett Noémie Merlant vette át. A forgatókönyvet Audrey Diwan és Rebecca Zlotowski (Mások gyerekei, An Easy Girl) írta, és bár a bemutató dátuma még nem ismert, az Egyesült Államokra szóló forgalmazási jogokért napokban a Neon cég harcol, amely az idei francia sikerfilmet, Egy zuhanás anatomiája című alkotást hozta el Amerikába.

 

Az Emmanuelle Arsan által írt könyv egy fiatal nő történetét írja le, aki Bangkokba utazik, hogy meglátogassa a férjét, majd különböző szexuális kalandokat él át férfiakkal és nőkkel. A könyvből már 1974-ben készült film. A ma már kultikusnak számító Emmanuelle című erotikus film, amelyet Just Jaeckin rendezett, Sylvia Kristel holland színésznőt tette híressé, és sok folytatást, utánzatot, sőt kilopott másolatot indított el. Meglátjuk, hogy a készülő új változat, amely remélhetőleg a következő évben kerül a mozikba, vajon hasonló jelenség lesz-e.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

George Lucas tiszteletbeli díjat kap Cannes-ban

George Lucas tiszteletbeli díjat kap Cannes-ban

2024.04.10

A legendás amerikai rendező, forgatókönyvíró és producer, George Lucas lesz az idei cannes-i filmfesztivál tiszteletbeli Arany Pálma-díj egyik díjazottja. Erre május 25-én, az idén 77. alkalommal… (több)

96. Academy Awards - eredmények

96. Academy Awards - eredmények

2024.03.11

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Los Angeles-i Dolby Színházban tartották az Amerika Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kilencvenhatodik Oscar-díjkiosztó ünnepségét, amelyen összesen… (több)

77. BAFTA-díjak - eredmények

77. BAFTA-díjak - eredmények

2024.02.19

2024. február 18-án, vasárnap a londoni Southbank Centre Royal Festival Halljában rendezték meg a 77. Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) díjátadóját, amelyen a 2023. évben az Egyesült… (több)

38. Premios Goya - eredmények

38. Premios Goya - eredmények

2024.02.11

2024. február 10-én, szombaton adták át a jubileumi spanyol Goya filmdíjakat. Az ünnepségre Valladolid városában került sor, és ez volt az első alkalom, hogy a díjakat a spanyol Kasztília és León… (több)

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

29. Critics' Choice Awards - eredmények

29. Critics' Choice Awards - eredmények

2024.01.14

Január 14-én, vasárnap a kaliforniai Santa Monicában tartották a Critics' Choice Awards díjátadó ünnepséget, amelyen hagyományosan az elmúlt év kiemelkedő alkotói teljesítményeket és filmalkotásokat… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)