vissza az összes hírhez
A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27 Szerző Goldbeater

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már régóta halogatott Kraven, a vadász című film mégsem érkezik idén augusztus végén a mozikba. A Sony Pictures Releasing társaság ugyanis úgy döntött, hogy a J.C.Chandor (Határok mentén, Minden odavan) rendezésében, Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe és Ariana DeBose főszereplésével készült filmet elhalasztja 2024. december 13-ra. A Pókember nélküli, keményebb és korhatáros film a Pókemberes univerzumból így csak karácsony előtt érkezik a mozikba.

 

Ezzel összefügg egy másik csúszás is, mert az új Karate Kid film, amelyben a filmszéria veteránjai, Ralph Macchio és Jackie Chan is szerepelnek, szintén december 13-án került volna a mozikba. Ez a film, amelyet Jonathan Entwistle (Helló, holnap!, A ki***tt világ vége) rendezett, csak következő évben kerül a mozikba, a Sony stúdió 2025. május 30-ra tűzte ki az új megjelenési dátumot. Az 1984-ben indult, hosszú ideje futó filmszéria filmje várhatóan a népszerű Cobra Kai spin-off sorozat hatodik és egyben utolsó évadának a Netflix-en történő levetítése után kerül a közönség elé.

 

Szerencsére a stúdió nem csak a halasztásokat jelentette be. Többek között a Columbia Pictures és a Blumhouse Productions cégek They Listen című horrorfilmjét is felvette a forgalmazási naptárába. A Chris Weitz rendező és forgatókönyvíró (Amerika pite, Az Alkotó) filmje eredetileg a Kraven, a vadász című film által elfoglalt helyet foglalja majd el, így idén augusztus 30-án érkezik a mozikba. A Legendary Entertainment társaság hamarosan érkező Animal Friends című animációs filmjének premierjét is bejelentették. Peter Atencio rendező (Keanu: Macskaland, Bert a csúcsfegyver) kissé közönséges, korhatár besorolású látványt mutatja majd be, amelyet Ryan Reynolds, Aubrey Plaza, Jason Momoa, Vince Vaughn és Dan Levy szinkronizáltak. Az animációs kalandos road-trip a tervek szerint 2025. augusztus 15-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Cillian Murphy visszatér a zombikhoz

Cillian Murphy visszatér a zombikhoz

2024.05.18

Kevés projekt körül volt akkora felhajtás az elmúlt hónapokban, mint Boyle következő apokaliptikus víziója körül. A 28 nappal később és a 28 héttel később című filmek folytatásáról, amelyekben Nagy… (több)

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

2024.01.30

Öt év telt el azóta, hogy a Coen testvérek, tehetséges alkotópáros utoljára közös filmet készített, a Netflix streaming szolgáltatása számára gyártott Buster Scruggs balladája című westernfilmet. A… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)

Legfrissebb hírek

Az időzóna megváltozott