vissza az összes hírhez
Aaron Taylor-Johnson állítólag egy lépésre van a Bondtól

Aaron Taylor-Johnson állítólag egy lépésre van a Bondtól

2024.03.19 Szerző Jokolo

Hollywoodban néha olyan pletykák keringenek, amelyeket senki sem erősít meg, de olyan sokan beszélnek róluk, hogy szinte igaznak tartják őket. Nincs ez másképp most sem, amikor arról szólnak a pletykák, hogy ki játssza a következő 007-es ügynököt. Már jóval a legújabb film, a 007 Nincs idő meghalni premierje előtt is rengeteget találgattak a rajongók arról, hogy ki léphet a nyugdíjba vonuló Daniel Craig helyére. Az olyan nyilvánvaló lehetőségek, mint Henry Cavill (Az acélember), Idris Elba (The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag) vagy Colin Firth (Kingsman: A titkos szolgálat), akikről időről időre találgattak, fokozatosan öregedtek, és Barbara Broccoli és Michael G. Wilson producerek, akik a Bond-márka irányításáért felelősek, pedig egy idősebb színészt szerettek volna, de nem annyira. Egy ideig még az is felmerült korábban, hogy Cillian Murphy (Oppenheimer) lesz a híres szívtipró, de ez valószínűleg csak hisztéria volt az Oscar-díjas alakítása után. 

 

Több mint egy évvel ezelőtt azonban a The Sun című bulvárlap arról számolt be, hogy Aaron Taylor-Johnson (Ha/ver), akiben Wilson és Broccoli is nagy szimpátiát talált, részt vett a James Bond kamerapróbáin. A hírt senki sem erősítette meg, maga Taylor-Johnson pedig tartózkodóan nyilatkozott, és azt mondta, hogy csak a közelgő szerepére koncentrál, ami a Sony stúdió idei hozzájárulása a Pókember-univerzumához, Kraven, a vadász című film lesz. A producerek sem voltak hajlandóak kommentálni a lehetséges szereposztást azzal, hogy jelenleg semmi új nem történik Bond körül. Most azonban ugyanez a brit lap egy újabb információval állt elő, amit szintén fenntartásokkal kell kezelni. Egy Taylor-Johnsonhoz közel álló forrás azonban állítólag azt állítja, hogy a jóképű színész néhány napja hivatalos ajánlatot kapott Őfelsége következő ügynökének szerepére, és egy lépésre van a szerződés aláírásától. 

 

A következő napokban állítólag minden eldől. Ha a hírek valóban igazak, akkor Taylor-Johnson valószínűleg hosszú évekre összekötné a nevét Bonddal, hiszen mindössze 33 éves, tehát Daniel Craighez hasonló korban vállalná a szerepet. A legfiatalabb Bond-szereplő George Lazenby 29 éves volt, Roger Moore pedig még 57 évesen is játszotta Bondot. Áronnak tehát elég sok ideje lenne arra, hogy megmutassa, hogyan illeszkedne a történelem egyik leghíresebb akcióhősének szerepébe. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Egy új Végtelen történet vár ránk

Egy új Végtelen történet vár ránk

2024.03.21

A klasszikus film új adaptációt kap. Michael Ende német novellája, amely kitörölhetetlen nyomot hagyott a fantasy műfajban, és amelyet 45 nyelvre fordítottak le, 1984-ben került először a mozikba. A… (több)

96. Academy Awards - eredmények

96. Academy Awards - eredmények

2024.03.11

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Los Angeles-i Dolby Színházban tartották az Amerika Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kilencvenhatodik Oscar-díjkiosztó ünnepségét, amelyen összesen… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

77. BAFTA-díjak - eredmények

77. BAFTA-díjak - eredmények

2024.02.19

2024. február 18-án, vasárnap a londoni Southbank Centre Royal Festival Halljában rendezték meg a 77. Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) díjátadóját, amelyen a 2023. évben az Egyesült… (több)

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

tegnap

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)