vissza az összes hírhez
A Madam Web a pókos hősnőkkel borzalmas első kritikákat kapott

A Madam Web a pókos hősnőkkel borzalmas első kritikákat kapott

2024.02.14 Szerző Jokolo

Egy Pókember-világot Pókember nélkül építeni túl nagy falatnak tűnik. A Madame Web című film az SSU-család, vagyis a Sony's Spider-man Universe legújabb tagja, amely a Marvel pókos dolgait veszi kölcsön, de anélkül, hogy Tom Holland által alakított Peter Parker karaktere valaha is megjelenhetne itt. Ebből a minivilágból láttunk már két Venom epizódot és egy Morbius részt, ami bőven elég volt. És míg Tom Hardy fekete bőrű, nyálas hős közepes kritikák ellenére is tudott pénzt keresni, addig Morbius, Jared Letóval együtt nevetségessé vált, és pénzügyi bukás szinonimájává vált. A Madam Web című film most valószínűleg a Morbius nyomdokaiba lép.

 

Az első kritikák az újságíróktól, akik már láthatták a filmet, meglepő módon abszolút semmit sem dicsérnek. A film, amelynek főszerepében Dakota Johnson alakítja a hősnőt, Cassandra Webb-et, aki képes a jövőbe látni, és ennek következtében újra találkozik három pókhősnővel, akikkel sok közös vonása van, kizárólag negatív kritikákat kap. A filmes szervereken az eddigi értékelések gyakorlatilag megegyeznek a vámpíros bukással, Jared Leto szereplésével, néhány kritikus pedig a Madam Web után még szívesen emlegeti a Morbius filmet, mint jobban sikerült pókos spinoff-ot. A női Spidey csapatjátéka állítólag semmiben nem hasonlít egy szuperhősfilmre, nemhogy egy jó filmre, és üresnek, bugyutának hat. A film állítólag semmilyen okot nem szolgáltat, hogy miért érdemes megnézni. És Sydney Sweeney sem menti meg.

 

Sokan ezt a sorsot jósolták a képregényfilmnek az első trailerek és pocsék marketingkampány után, amely inkább tűzoltást idézett, mint a következő képregényfilmes eseményt jelentette be. Ami nagy kár, mert mindannyian jó filmeket szeretnénk látni a moziban. De most a Sony stúdiónak valószínűleg újabb oka lesz arra, hogy átgondolja az eddig nem túl minőségi univerzumból készült filmekkel kapcsolatos hozzáállását. Idén pedig még mást is fogunk látni belőle, többek között a Kraven, a vadász című filmet Aaron Taylor-Johnson szereplésével és egy harmadik Venom-filmet. Remélhetőleg jobb minőségben, mert a léc elég alacsonyan van. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Az Eufória harmadik évada gondban van

Az Eufória harmadik évada gondban van

2024.03.26

Tavaly novemberben, az HBO istálló következő projektjeinek bemutatásakor a cég képviselői azzal büszkélkedtek, hogy a sikeres Eufória sorozat harmadik szériája zöld utat kapott, és valamikor 2025-ben… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

Nicolas Cage mint noir Pókember?

Nicolas Cage mint noir Pókember?

2024.02.18

Nicolas Cage sztárszínész nemrég az Álmaid hőse című vígjátékban tündökölt, és egyben azt is elárulta, hogy az elismeréseket kiváltó alakítás után azt tervezi, hogy szögre akasztja filmes karrierjét,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

2023.11.15

Ismét itt van a közelmúltban véget ért színészsztrájk egy következménye. Az Universal Pictures stúdió kénytelen volt két hónappal elhalasztani a Ryan Gosling főszereplésével készült,… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)