vissza az összes hírhez
Mit tervez Matthew Vaughn a Ha/Ver és a Kingsman filmek után?

Mit tervez Matthew Vaughn a Ha/Ver és a Kingsman filmek után?

2024.01.25 Szerző Jokolo

Hamarosan mozikba kerül Matthew Vaughn, Argylle: A szuperkém című akciófilmje. Ha egy rendező kontóján van néhány népszerű filmszéria, akkor természetes, hogy minden lehetséges alkalommal kérdeznek róluk. A brit rendező korábban már nyilatkozott, hogy folytatni kívánja azokat a sagákat, amelyek révén bekerült a hollywoodi topligába. Most azonban a Collider online magazinnak beszélt arról, hogy ez mit jelent konkrétan a Kingsman: A titkosszolgálat és a Ha/Ver filmek folytatásaira nézve.

 

A Kingsman-filmek esetében ez viszonylag egyszerű. Az első rész sláger lett, a második rész kevésbé volt sikeres, és nem talált akkora visszhangra a rajongók körében. Aztán jött egy prequel-változat, a King's Man: A kezdetek címmel, ami egy kicsit a radar alá került, bár nem volt nagy balhé. Erről a filmről azt lehet tudni, hogy lesz folytatása, melynek munkacíme The Traitor King. Ez az Adolf Hitlert alakító David Kross zárófeliratok utáni jelenetéhez kapcsolódik, a film a diktátor fokozatos hatalomra jutását mutatja be, és azt, hogy a brit nemesség mennyire segítette őt ebben. Valószínűleg egy kicsit több politizálás lesz benne. Sok rajongó azonban sokkal jobban fog örülni annak a hírnek, hogy az eredeti Kingsman-filmszéria harmadik részének forgatókönyve már majdnem készen van, amelyben Taron Egerton és Colin Firth is visszatér, hogy befejezzék a történetüket. Vaughn elmondta, hogy az első és a harmadik felvonás már ki van dolgozva és majdnem kész, de a film középső részével még gondjai vannak, ezen most keményen dolgozik. Tudja tehát, hogyan kezdődik és végződik minden, de mindent be akar fejezni, mielőtt Firth és Egerton túl öregek lennének a szerepeikhez.

 

De a népszerű filmalkotónak további széria is van a tarsolyában, amelynek sok évvel az utolsó film után is hűséges rajongói vannak, akik várják a fejleményeket. Pedig már több mint egy évtized telt el a nem túl sikerült folytatás, a Ha/Ver 2 című film óta. De a Deadpool és A Fiúk filmeknek köszönhetően most újra divatban vannak a korhatáros és véres képregényfilmek, ezért Vaughn nekilátott, és a filmszéria következő filmjének forgatókönyve állítólag már szinte készen van. A logikus kérdés tehát az, hogy folytatás lesz? Egy reboot? Vagy egy spinoff? De a válasz bonyolult.

 

A film, amelynek forgatókönyve már folyamatban van, állítólag az egész filmszéria rebootja lesz. Eddig még van értelme. A helyzet akkor bonyolódik, ha a rendező bejelenti, hogy ez lesz a trilógia harmadik része, amit jelenleg is forgatnak. Állítólag ez egy meta-univerzum lesz, amelyben az első két filmnek nem sok köze van a Ha/Ver filmhez. Az első film címe School Fight lesz, sőt, már le is forgatták, és a volt kaszkadőr, Damien Walters vállalta el. A második film címe Vram, és jelenleg zajlik a forgatása. Ezt majd egy újabb Ha/Ver film fogja követni. Tehát annak valószínűleg semmi köze nem lesz az első két filmhez, és feltehetően sem Aaron Taylor-Johnson, sem Chloë Grace Moretz nem fog benne szerepelni. Bár a népszerű meta szó nagy mozgásteret ad a rendezőnek. Kicsit zavarosan hangzik, de annál ambiciózusabban. Meglátjuk, mi sül ki belőle. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Egy új Végtelen történet vár ránk

Egy új Végtelen történet vár ránk

2024.03.21

A klasszikus film új adaptációt kap. Michael Ende német novellája, amely kitörölhetetlen nyomot hagyott a fantasy műfajban, és amelyet 45 nyelvre fordítottak le, 1984-ben került először a mozikba. A… (több)

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

2024.03.16

Ha néha úgy gondolod, hogy a húsevő növények nem kapnak elég teret a nagyvásznon, ez hamarosan megváltozhat. A Deadline hírportál információi szerint ugyanis készül a legendás rendező és producer,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

2023.11.15

Ismét itt van a közelmúltban véget ért színészsztrájk egy következménye. Az Universal Pictures stúdió kénytelen volt két hónappal elhalasztani a Ryan Gosling főszereplésével készült,… (több)

Új Spawn 2025-ben

Új Spawn 2025-ben

2023.10.02

Spawn, a minden idők egyik legismertebb képregényszereplő Todd McFarlane szerzőtől meglepő módon eddig csak egyetlen élőszereplős adaptációt kapott, Michael Jai White főszereplésével 1997-ben, és egy… (több)

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

2023.08.14

Attól a pillanattól kezdve, hogy Marvel megnyitotta kapukat az alternatív univerzumok előtt, amelyek a filmekben egyetlen nagy multiverzumot alkotnak, elindultak a rajongók találgatásai a jövőbeli… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)