vissza az összes hírhez
Újabb szereplők válogatása a Jurassic City filmhez

Újabb szereplők válogatása a Jurassic City filmhez

2024.04.17 Szerző Jokolo

A dinoszauruszokról szóló filmszéria hetedik filmje rohamos tempóban halad előre. Nincs már sok idő, mivel az állítólag Jurassic City címet viselő film premierje még mindig a klasszikus nyári blockbuster-időpontra, 2025. július 2-ára van kitűzve, és ha a kamerák legkésőbb idén ősszel nem kezdenek forogni, a Universal Pictures stúdiónak valószínűleg drága csúszásokkal kell számolnia. Gareth Edwards rendező (Az Alkotó, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet), aki David Leitch-től (John Wick) vette át az irányítást, minden erejével azon lesz, hogy a film időben elkészüljön. Ehhez persze ügyes színészekre lesz szüksége. A legutóbbi pletykák igaznak bizonyultak, és a legnagyobb sztár, Scarlett Johanson (Házassági történet) lesz az, aki színészi képességeit kölcsönzi majd a filmhez. És valószínűleg már meg is találták a párját.

 

A Deadline hírportál szerint Jonathan Bailey színész érdeklődik a főszerep iránt. Eddig csak távolról szagolta meg a nagy projekteket, a legnagyobb sikere eddig a Netflix A Bridgerton család című sorozata volt. Ő nem túl ismerős név, ami érdekes kontrasztot alkothat a sztár ScarJo-val. Egyelőre nem hivatalos a dolog, ahogyan más hírek a dinoszauruszos látványosság potenciális szereplőgárdájáról sem. Az egyik szerepet állítólag Dev Patelnek (Gettómilliomos) ajánlották fel. A színész jelenleg A majomember című rendezői debütálásával rohamozta meg a mozikat, amelyben megmutatta, hogy kétségtelenül képes lenne egy dinoszauruszt is felpofozni. A további meg nem erősített információk közé tartozik az a hír, miszerint az egyik férfi szerepet az Oscar-díjra frissen jelölt Colman Domingo (Rustin) kapja. A stúdió részéről még várnunk kell a megerősítésre, de a csapat érdekesnek tűnik, legalábbis papíron.

 

Azt is tudjuk, hogy a film egyfajta reboot lesz, ami a gyakorlatban valószínűleg csak annyit jelent, hogy az előző hat film szereplői közül senki sem tér vissza, és egy teljesen új történet jön. Megint csak a pletykákra hagyatkozhatunk, amelyek szerint ez a film a dinoszauruszok körül fog forogni a világ nagyvárosaiban. Más, az interneten keringő pletykák azonban azt állítják, hogy a dinoszauruszokat a horror műfaj szemszögéből fogjuk látni. A gyártás felügyeletét minden bizonnyal a filmszéria atyja, Steven Spielberg fogja ellátni, Frank Marshallal. Majd kiderül, hogy a David Koepp (Mission Impossible, Az elveszett világ: Jurassic Park) tollából származó sztori hova fog minket elvezetni. A filmnek nem lesz könnyű dolga, hiszen ugyanebben a hónapban James Gunn (A galaxis őrzői vol.3.) új Superman filmjével és a Marvel stúdió Fantasztikus Négyes című filmjével fog versenyezni a közönség kegyeiért, amelyek a jövő év talán legambiciózusabb filmjei. Az biztos, hogy jövő júliusban rengeteg kasszasiker vár ránk.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

2024.04.24

A népszerű amerikai rendező, Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter és a bölcsek köve) négy évvel ezelőtti vállalkozása, a Karácsonyi krónikák című film folytatása után, amely a Netflix… (több)

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

2024.03.28

A Star Trek filmszéria-reboot filmes folytatását, amely a Star Trek: Mindenen túl című harmadik részt követné, már többször bejelentették anélkül, hogy a munkálatok bármilyen módon előre haladnának.… (több)

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

2024.03.25

Az idő könyörtelenül rohan, és a dinoszauruszcsalád új tagja egyre közelebb van. A Jurassic Park filmszéria következő része ugyanis még mindig hivatalosan jövőre, július 2-án érkezik, és egyelőre… (több)

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

2024.03.16

Ha néha úgy gondolod, hogy a húsevő növények nem kapnak elég teret a nagyvásznon, ez hamarosan megváltozhat. A Deadline hírportál információi szerint ugyanis készül a legendás rendező és producer,… (több)

A második Gladiátor rendkívül drága volt

A második Gladiátor rendkívül drága volt

2024.02.26

A tavalyi sztrájkok minden forgatásra voltak hatással. És minél nagyobb volt a produkció, valószínűleg annál jobban véreztek a stúdiók, amikor leállt a filmes munka. Tudja ezt Ridley Scott is, aki… (több)

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

2024.02.21

A dinoszauruszos filmszéria körül kezdenek újra felpörögni a dolgok. Csak pár nappal ezelőtt lehetett itt olvasni, hogy az első két Jurassic Park írójának, David Koeppnek a tollából készülő új… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Egy új Jurassic World készül

Egy új Jurassic World készül

2024.01.23

A dinoszauruszok világa a mozikban még biztosan nem ért véget. A 2015-ben indult Jurassic World-trilógia hivatalosan ugyan 2022 nyarán befejeződött, de annak ellenére, hogy a második rész, Bukott… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)