vissza az összes hírhez
Új Frank Drebin Pamela Andersont nézegeti

Új Frank Drebin Pamela Andersont nézegeti

2024.04.18 Szerző Goldbeater

Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg felénk repül. A Paramount Pictures stúdiónál ugyanis valóban halad előre az új Csupasz pisztoly, amelyben a legendás Frank Drebin nyomozó karakterét, akinek hatékonysága csak a hozzá nem értésével egyenlő, a hetvenegy éves Liam Neeson (Elrabolva, Dermesztő hajsza) színész alakítaná. Sőt, már annak a színésznőnek a nevét is tudjuk, aki Neeson színésztársa lesz a készülő vígjátékban. Méghozzá egy ismerős és talán meglepő név. A Csupasz pisztoly remake/reboot változatában ugyanis várható a 90-es évek sztárjának, Pamela Andersonnak (Baywatch, Bosszúálló angyal) nagy visszatérése a nagyvászonra.

 

A rendező neve is ismert, aki elvállalja a projektet. Akiva Schaffer (Kertvárosi kommandó, Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással)) áll majd a kamera mögött. A forgatókönyvet várhatóan Dan Gregor és Doug Mand írja majd, akik Schafferrel együtt dolgoztak a Chip és Dale: A Csipet Csapat legutóbbi, Disney+ számára készült játékfilmváltozatán, vagyis már komoly tapasztalattal rendelkeznek a jól ismert filmszériák folytatásában. A film producerei Seth MacFarlane (Family Guy, Orville) és Erica Huggins (A kém, aki dobott engem) lesznek a Fuzzy Door nevű produkciós cégük segítségével. A Paramount stúdiónak sikerült a közelgő vígjáték megjelenési dátumát is kitűznie, az új Csupasz pisztoly 2025. július 18-án kerül a mozikba.

 

A paródia krimifilm cselekményének részleteit egyelőre titokban tartják, azonban a pletykák arról szólnak, hogy ha Liam Neeson nem is az eredeti Frank Drebin új változatát játssza, akit Leslie Nielsen alakított az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején készült filmtrilógiában, akkor a fiát, Frank Drebin juniort alakíthatja, ami némi közvetlen folytonosságot tartana fenn a korábbi filmekkel. De ezt valószínűleg csak 2025-ben fogjuk megtudni, és reméljük, hogy főként egy fergeteges vígjátéki látványosságra számíthatunk, sok emlékezetes őrült pillanattal.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Meghalt O.J. Simpson

Meghalt O.J. Simpson

2024.04.11

Április 10-én, szerdán, 76 éves korában a nevadai Las Vegasban elhunyt O.J.Simpson, egykori profi amerikaifutball-játékos, sikeres színész, később az amerikai kultúra és sport egyik legvitatottabb… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)