vissza az összes hírhez
A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

2024.03.16 Szerző Goldbeater

Ha néha úgy gondolod, hogy a húsevő növények nem kapnak elég teret a nagyvásznon, ez hamarosan megváltozhat. A Deadline hírportál információi szerint ugyanis készül a legendás rendező és producer, Roger Corman 1960-as klasszikus, alacsony költségvetésű Rémségek kicsiny boltja című horror-vígjátékának új változata. A filmben egy szégyenlős virágárus segéd, Seymour helyi hírességgé válik egy bizarr külsejű virágnak köszönhetően, amely azonban minden este hangosan követeli tőle az emberi táplálékot. A készülő reboot-változat várhatóan a Little Shop of Halloween Horrors címet viseli majd, és a jelek szerint rögtön egy új filmszériát is próbálnak vele elindítani.

 

Roger Corman (Az Usher-ház bukása, A holló), az eredeti film alkotója maga is társproducere lesz a készülő projektnek, együtt Brad Krevoy (Irish Wish, Dumb és Dumber - Dilibogyók) tapasztalt munkatársával. Mindenesetre nem Roger Corman lesz az egyetlen veterán filmes, aki ehhez a filmhez csatlakozik. A horror-vígjáték új változatát ugyanis a szintén legendás Joe Dante (Szörnyecskék, Vérbeli hajsza) rendező, Charles S. Haas (Matiné, Szörnyecskék 2. – Az új falka) forgatókönyve alapján készítene el, hosszú tíz év után első nagyjátékfilmjeként, ha eltekintünk a hozzájárulásától a 2018-as Nightmare Cinema című horror antológiába.

 

Ez persze korántsem az első alkalom, hogy szóba került a Rémségek kicsiny boltja című film új feldolgozása. Húsz évvel később az eredeti filmből musical változat is született, amelyből aztán 1986-ban a Warner Bros. stúdió készített egy ugyancsak híres zenés filmet a Rémségek kicsiny boltja címmel, Frank Oz rendezésében. Nem is olyan régen pedig arról beszéltek, hogy tervben van a musical újabb filmváltozatának elkészítése, olyan népszerű színészek szereplésével, mint Chris Evans, Taron Egerton és Scarlett Johansson. Az utóbbi időben azonban teljes csend van a projekt körül, így nagyon valószínű, hogy lefagyasztották, és nem lesz belőle semmi.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

2024.03.25

Az idő könyörtelenül rohan, és a dinoszauruszcsalád új tagja egyre közelebb van. A Jurassic Park filmszéria következő része ugyanis még mindig hivatalosan jövőre, július 2-án érkezik, és egyelőre… (több)

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

2024.01.30

Öt év telt el azóta, hogy a Coen testvérek, tehetséges alkotópáros utoljára közös filmet készített, a Netflix streaming szolgáltatása számára gyártott Buster Scruggs balladája című westernfilmet. A… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Az új The Saint halad előre

Az új The Saint halad előre

2023.11.23

A Paramount Pictures stúdió már évek óta próbálja feléleszteni egyik félig elfeledett filmszériáját, de csak most tűnik úgy, hogy a készülő projekt kezd valódi formát ölteni. A készülő The Saint című… (több)

A Disney vezetői kicsinyes egoisták

A Disney vezetői kicsinyes egoisták

2023.09.12

A legnagyobb hollywoodi stúdiók, például a Disney vezérigazgatói általában komoly, nagyon intelligens emberek státuszát élvezik, akiket az üzleti logika vezérel. A CNBC televízió új riportja azonban… (több)

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

2023.08.14

Attól a pillanattól kezdve, hogy Marvel megnyitotta kapukat az alternatív univerzumok előtt, amelyek a filmekben egyetlen nagy multiverzumot alkotnak, elindultak a rajongók találgatásai a jövőbeli… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)