vissza az összes hírhez
Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

2024.03.25 Szerző Jokolo

Az idő könyörtelenül rohan, és a dinoszauruszcsalád új tagja egyre közelebb van. A Jurassic Park filmszéria következő része ugyanis még mindig hivatalosan jövőre, július 2-án érkezik, és egyelőre hivatalosan sem a történetről, sem a szereplőkről nem tudunk semmit. Annyit tudunk csak, hogy Gareth Edwards (Az Alkotó) rendezi majd a filmet, aki már eddig is értett a nagy lényekhez, és aki a nehéz feladatot az eredetileg bejelentett David Leitch-től (John Wick) vette át, aki állítólag a kreatív szabadság hiánya miatt távozott. A tapasztalt forgatókönyvíró David Koepp (Pókember), aki Crichton könyveit adaptálta az első két Jurassic Park film forgatókönyvébe, minden bizonnyal keményen dolgozik a forgatókönyvön. Az alkotócsapat tehát legalábbis részben irányítva van. A dolgok akkor válnak érdekessé, amikor a meg nem erősített hírek után kezdünk kutatni.

 

Ezek állításai szerint ugyanis a főszerepet Jennifer Lawrence sztárnak (Barátnőt felveszünk) ajánlották fel. Ő azonban bizonyára visszautasította ezt a nagyvonalú ajánlatot, hogy a szerepet később egy másik topszínésznőnek, Scarlett Johanssonnak (Fekete özvegy) ajánlják fel, aki a hírek szerint egyelőre hezitál, hogy elvállalja-e a szerepet. Marvel után ezzel egy újabb nagy márkához szerződne, amely várhatóan ismét több nagy költségvetésű filmet fog kiadni, hiszen a Jurassic filmszéria még mindig nagyon nyereséges. Ezek azonban egyelőre csak meg nem erősített információk, melyek nem biztos, hogy közel állnak az igazsághoz, ezért fenntartásokkal kell kezelni. Az azonban egyértelmű, hogy ezekben a napokban ádáz harc folyhat a Universal stúdiónál, hogy találjanak egy nagy sztárt, aki a mozikba csalogatja a közönséget. 

 

Azonban nem ez az egyetlen meg nem erősített információ a filmről, ami a háttérben kering. Ugyanazok a források, amelyek ScarJo-t említenek a stúdió általi főszereplőjeként, azt is állítják, hogy a következő film címe Jurassic City lesz. Azt tudjuk, hogy a régi ismerős arcok közül senki nem tér vissza, így a film címe is egyértelmű szakítást jelentene az eddigi történetekkel. Olyan szinopszisról is beszélnek, amely bizonyos szempontból Carpenter ikonikus Menekülés New Yorkból című filmjéhez hasonlítana. Vagyis egy dinoszauruszokkal teli, barátságtalan városból való evakuálást láthatunk majd? Furcsán hangzik, de ne felejtsük el, hogy ez egyelőre tényleg csak meg nem erősített információ. De mindannyian szívesen látnánk, ahogyan Scarlett pofán vágja az óriásgyíkokat. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

2024.04.19

A legendás amerikai rendező, Martin Scorsese (Nagymenők – Harminc év a maffia kötelékében, Casino) tavaly a Megfojtott virágok című filmmel elérte a sikert, és most ismét keresi a lehetőséget, hogy… (több)

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

2024.03.16

Ha néha úgy gondolod, hogy a húsevő növények nem kapnak elég teret a nagyvásznon, ez hamarosan megváltozhat. A Deadline hírportál információi szerint ugyanis készül a legendás rendező és producer,… (több)

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

2024.02.21

A dinoszauruszos filmszéria körül kezdenek újra felpörögni a dolgok. Csak pár nappal ezelőtt lehetett itt olvasni, hogy az első két Jurassic Park írójának, David Koeppnek a tollából készülő új… (több)

Egy új Jurassic World készül

Egy új Jurassic World készül

2024.01.23

A dinoszauruszok világa a mozikban még biztosan nem ért véget. A 2015-ben indult Jurassic World-trilógia hivatalosan ugyan 2022 nyarán befejeződött, de annak ellenére, hogy a második rész, Bukott… (több)

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

2024.01.21

Nem is olyan régen új híreket írtunk az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi című film világából. George Clooney (Gravitáció) ugyanis elárulta, hogy készen van egy forgatókönyv, ami a trilógia utolsó… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)