vissza az összes hírhez
Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

2024.01.21 Szerző Jokolo

Nem is olyan régen új híreket írtunk az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi című film világából. George Clooney (Gravitáció) ugyanis elárulta, hogy készen van egy forgatókönyv, ami a trilógia utolsó filmjének közvetlen folytatása lenne, amelyben szinte minden régi haver felbukkan. Ráadásul még egy előzményfilm is készül, ami Danny Ocean szüleiről szólna. A filmben Ryan Gosling (Barbie) és Margot Robbie (A Wall Street farkasa) sztárpáros szerepel, akik már megmutatták, hogy jól értenek a milliárdos sikerekhez. A másodikként említett mozit Jay Roach (Trumbo, Apádra ütök) veszi majd rendezői szárnyai alá. Azt még mindig nem tudni, hogy az első film elkészül-e. Azt viszont tudjuk, hogy az eredeti trilógia rendezője, Steven Soderbergh biztosan nem lesz ott. Nemrég azt nyilatkozta, hogy nem érdekli az Ocean's Eleven filmszéria folytatása, mert azzal már nem fejlődne tovább.

 

De tudjuk, hogy mit tervez még a híres rendező. Az HBO számára készülő krimisorozaton kívül most épp a Julia Fox és Lucy Liu főszereplésével készült Presence című kísértettörténetet élteti, amelynek néhány napja volt premierje a Sundance fesztiválon. A filmet állítólag heves reakciók fogadták, néhány néző rémülten hagyta el a mozitermet. Ezt a filmet követően Soderbergh egy kémthrillert fog forgatni Black Bag címmel. Ezt David Koepp forgatókönyvíró (Jurassic Park, Carlito útja) írja majd, és ez lesz a harmadik közös munkájuk a már említett Presence film és a KIMI című bűnügyi dráma után. A cselekményről egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy a film várhatóan nagyrészt Londonban fog játszódni, ahol a forgatás is várhatóan idén májusban kezdődik. 

 

Érdekesek a főszereplők is, akik a készülő filmben fognak tündökölni. A Playlist hírportál szerint Michael Fassbender (Steve Jobs) és Cate Blanchett (Tár) lesznek a főszereplők. Egyelőre azonban semmi sem biztos, mivel a filmnek nincs stúdiója, amely támogatná a gyártást. Az viszont nem lenne meglepő, ha valamelyik streaming platformon kerülne bemutatásra. Konkrétan a Netflix irányába kacsintgatunk, amellyel Soderbergh jó kapcsolatot ápol, hiszen a piros N betűvel fémjelzett platform korábban finanszírozta a High Flying Bird című sportdrámáját. De egy ilyen potenciállal rendelkező film esetében várható, hogy a stúdiók harcolni fognak érte. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

A Rózsák háborúja új változatot kap

A Rózsák háborúja új változatot kap

2024.04.02

Készüljünk fel egy jó adag eszkalálódó házastársi viszályra a nagyvásznon, ugyanis a Searchlight Pictures stúdió Warren Adler amerikai író „A Rózsák háborúja” című könyvének új feldolgozásán dolgozik… (több)

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

2024.03.25

Az idő könyörtelenül rohan, és a dinoszauruszcsalád új tagja egyre közelebb van. A Jurassic Park filmszéria következő része ugyanis még mindig hivatalosan jövőre, július 2-án érkezik, és egyelőre… (több)

Margot Robbie The Sims filmet készít

Margot Robbie The Sims filmet készít

2024.03.23

Margot Robbie (Babylon) sztárszínésznő és tehetséges producer számára a tavalyi év viszonylag izgalmas volt. A LuckyChap produkciós cége tavaly Barbie című filmet vitte a mozivásznakra, ami a tavalyi… (több)

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

2024.03.06

Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) az utóbbi években meglehetősen turbulens időket éli. A korábbi párjával, Amber Heard színésznővel (Aquaman és az Elveszett Királyság) folytatott… (több)

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

2024.02.21

A dinoszauruszos filmszéria körül kezdenek újra felpörögni a dolgok. Csak pár nappal ezelőtt lehetett itt olvasni, hogy az első két Jurassic Park írójának, David Koeppnek a tollából készülő új… (több)

Egy új Jurassic World készül

Egy új Jurassic World készül

2024.01.23

A dinoszauruszok világa a mozikban még biztosan nem ért véget. A 2015-ben indult Jurassic World-trilógia hivatalosan ugyan 2022 nyarán befejeződött, de annak ellenére, hogy a második rész, Bukott… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)