vissza az összes hírhez
Margot Robbie The Sims filmet készít

Margot Robbie The Sims filmet készít

2024.03.23 Szerző Jokolo

Margot Robbie (Babylon) sztárszínésznő és tehetséges producer számára a tavalyi év viszonylag izgalmas volt. A LuckyChap produkciós cége tavaly Barbie című filmet vitte a mozivásznakra, ami a tavalyi év legnagyobb bevételt hozó filmje lett, míg az ő istállójából származó Saltburn című film a streaming felületeken is nagy port kavart. Nem csoda tehát, hogy következő projektjéhez valami ambiciózus anyagot keres, amely képes megtölteni a mozikat, a pénztárakat és megfelel a közönség elvárásainak. És úgy tűnik, hogy a következő ilyen film a rendkívül népszerű The Sims című számítógépes játék filmadaptációja lesz.

 

A gazdag világ, amelyben a játékosok karaktereket irányíthatnak, házakat építhetnek és boldog családjuk virtuális életét élhetik, kétségkívül hasonló lehetőségeket rejt magában, mint például a Barbie-t körülvevő világ. Ez is egy népszerű anyag, amely hatalmas teret biztosít a rengeteg történetmesélésnek, és nagy rajongótáborral rendelkezik. Azt is tudjuk, hogy az alkotócsapat egy része hogyan fog kinézni. A filmet ugyanis Kate Herron rendező fogja felügyelni a kamera mögül, aki a Loki sorozat első évadát és a Szexoktatás című sorozat néhány epizódját is irányította. A filmet is ő fogja írni Briony Redman forgatókönyvírónővel együtt. A film producere az Electronic Arts játékstúdió és Roy Lee lesz, akitől például A LEGO-kaland című filmet is kaptuk. Úgy tűnik tehát, hogy a csapat összeállítása ideális. De persze a szereposztás is nagyon fontos, hiszen Margot Robbie, Ryan Goslinggal együtt minden bizonnyal nagyban hozzájárult a rózsaszínű babáról szóló film fenomenális sikeréhez. 

 

A Sims filmadaptációját már 2007-ben fontolóra vették, sőt, a forgatókönyvön is elkezdtek dolgozni. De miután a Disney felvásárolta a Fox stúdiót, a projektet leállították. Most tehát kezdődik minden elölről, ezért a filmről ezen kívül nem tudunk semmit. De ezzel a csapattal ismét egy potenciális kasszasikerre számíthatunk, amely a mozikba csábítja a gyerekeket és a játékon felnőtt felnőtteket is. Főleg, ha egy Sim egy olyan medencében találja majd magát, amelyből valaki rejtélyes módon eltávolítja a lépcsőfokokat. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

96. Academy Awards - eredmények

96. Academy Awards - eredmények

2024.03.11

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Los Angeles-i Dolby Színházban tartották az Amerika Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kilencvenhatodik Oscar-díjkiosztó ünnepségét, amelyen összesen… (több)

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

2024.03.06

Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) az utóbbi években meglehetősen turbulens időket éli. A korábbi párjával, Amber Heard színésznővel (Aquaman és az Elveszett Királyság) folytatott… (több)

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

2024.01.21

Nem is olyan régen új híreket írtunk az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi című film világából. George Clooney (Gravitáció) ugyanis elárulta, hogy készen van egy forgatókönyv, ami a trilógia utolsó… (több)

29. Critics' Choice Awards - eredmények

29. Critics' Choice Awards - eredmények

2024.01.14

Január 14-én, vasárnap a kaliforniai Santa Monicában tartották a Critics' Choice Awards díjátadó ünnepséget, amelyen hagyományosan az elmúlt év kiemelkedő alkotói teljesítményeket és filmalkotásokat… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)