vissza az összes hírhez
Megvan a Daniels páros új filmjének premier dátuma

Megvan a Daniels páros új filmjének premier dátuma

2024.03.01 Szerző Goldbeater

Miután az A24 stúdió viharos műfaj- és témakeveréke, a Minden, mindenhol, mindenkor című film hirtelen szó szerint elsöpörte a tavalyi amerikai 95. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia díjait, és a 2022-es év legjobb filmjének járó Oscar-díj mellett rendezésért, eredeti forgatókönyvért, vágásért és rögtön több színészi alakításért is díjazták, természetesen az is világos volt, hogy az egyedi Daniels alkotópáros, vagyis Daniel Kwan és Daniel Scheinert (Swiss Army Man) rendezők és írók előtt mostantól minden ajtó Hollywoodban nyitva lesz. 

 

Már néhány hónappal a különböző globális díjkiosztókon aratott hatalmas sikerük előtt, konkrétan 2022 augusztusában (nem sokkal azután, hogy a Minden, mindenhol, mindenkor című film világszerte átlépte a százmillió dolláros bevételi határt) Danielék kreatív partnerükkel és producerükkel, Jonathan Wanggal együtt ötéves exkluzív szerződést tudtak kötni a Donna Langley által vezetett Universal Pictures filmstúdióval, hogy az szárnyai alá vegye a következő alkotásukat. Most pedig úgy tűnik, hogy ennek a szerződésnek az első gyümölcse kezd formát ölteni.

 

A Universal stúdió ugyanis egyelőre még cím nélküli új filmet vett fel a Daniels páros rendezésében a forgalmazási naptárába, amelynek időpontja 2026. június 12. lesz. Sajnos ez az egyetlen információ, amit jelenleg nyilvánosan tudni lehet a projektről. Nem ismert a film cselekménye, szereplői, sem a műfaja, de a kreatív rendezőpáros korábbi sikereire való tekintettel minden új információ a készülő filmről a jövőben bizonyára a figyelem középpontjában lesz. Nekünk pedig nem marad más, mint két évet és néhány hónapot várni a mozikban látható végeredményre.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)