vissza az összes hírhez
Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18 Szerző Jokolo

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című film csábító szereplőgárdájával és a visszatérő X-men filmekkel, hanem egy új, karizmatikus rosszfiúval is frissül, aki betölti a Josh Brolin által alakított Thanos karakter utáni űrt. Ez természetesen Kang, aki az idei harmadik A Hangya és a Darázs filmben mutatkozott be először teljesen, és bár a film igencsak langyos fogadtatásban részesült, Jonathan Majors a lila főgonosz szerepében az egyik olyan árucikk volt, amely minden oldalról dicséretet kapott. Ám a manhattani bíróság tegnapi ítélete után ennek vége, ugyanis Majors-t elítélték volt barátnője molesztálásáért és bántalmazásáért. 

 

Az elmúlt hónapokban a Marvel cég megpróbált mindkét oldalon játszani. A stúdió aligha fejezhette ki teljes támogatását egy családon belüli erőszakkal gyanúsított férfi iránt, ugyanakkor a karaktere már több projektben is feltűnt, és elmondható, hogy a Marvel-univerzum következő évek teljes fázisa rá és a színészi játékára épült, így nem lehetett teljesen leírni. Csakhogy miután megszületett a jogerős ítélet, a képregény-óriás nem lazsált, és együttműködést Majors-szal azonnal felbontotta. Ráadásul a színész karrierje ekkoriban meglehetősen szárnyalt, hiszen a Marvel mellett például a harmadik Creed filmben is feltűnt. Ezért a stúdiónak most az elmúlt évtized vitathatatlanul legnehezebb éve után egy újabb nagy problémával kell megküzdenie.

 

De valószínű, hogy a képregény-óriás már készült erre az alternatívára, mivel már novemberben felbérelte Michael Waldron forgatókönyvírót, hogy adaptálja a híres hősöket felvonultató Avengers: The Kang Dynasty című filmet. Nyilvánvaló, hogy Marvel semmit sem bízhat a véletlenre, és valószínűleg jelenleg is azon dolgozik, hogyan tudná hatékonyan bemutatni a gazdag világot a fő fenyegetést jelentő karakter nélkül. De tekintettel arra, hogy Kang eddig hányszor és milyen verziókban tűnt fel, a képregényvilágból való kitörése nagyon nehéz lesz. Lehetséges még az új szereposztás is, ami a kialakult multiverzumok ismeretében nem lehet túl nehéz. Ami azonban valószínűbbnek tűnik, hogy Kang karakterét, mint a közelgő történet főszereplőjét kihagyják, és valaki más veszi át a helyét. A gonosz karakterekből van bőven. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

A Creed filmnek negyedik része is lesz

A Creed filmnek negyedik része is lesz

2023.11.19

Úgy fest, hogy Adonis Creed egyhamar nem fogja levenni a bokszkesztyűt. Az Oscar-díjas producer, Irwin Winkler (Rocky filmszéria) ugyanis az egyik nemrég adott interjújában elárulta, hogy az idén… (több)

A Jégvarázs negyedszerre is

A Jégvarázs negyedszerre is

2023.11.17

A Disney stúdió régóta a biztosra megy. Mivel minden idők legnagyobb bevételt hozó, Marvel szuperhősökből álló filmes sagája nagy bajban van, amit a Marvelek című film hatalmas pénzügyi bukása is… (több)

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

2023.11.03

Miután bejelentették, hogy a Deadpool következő, egyelőre hivatalos cím nélküli folytatásában, a korábbi részekre is utalva, Ryan Reynolds mellett végre a visszatérő Hugh Jackman is feltűnik majd, a… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

tegnap

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)