vissza az összes hírhez
A Disney bejelenti slágerfilmjeinek folytatásait és bemutatóit

A Disney bejelenti slágerfilmjeinek folytatásait és bemutatóit

2024.02.08 Szerző Jokolo

Dicsekedés közben, hogy a Disney stúdió 2024 első részében milyen hatalmas bevételeket produkált, a Mickey egeres óriáscég vezérigazgatója, Bob Iger meglepő hírekkel jött. A Disney cég fejesei tudják, hogy mely márkák a legnagyobb erősségeik, ezért sok olyan sikerfilm folytatására számíthatunk, amelyekről eddig csak találgatások születtek. Nem is csoda, hiszen a tavalyi év a stúdió százéves ünneplése ellenére majdnem katasztrófa volt a Disney számára, főleg az elmúlt évtizeddel összehasonlítva, amikor a stúdió simán vezette a bevételes táblázatokat. A tavalyi nyolc nagy premierből összesen hét film nagy pénzügyi bukás volt, a jelenleg legnagyobb filmes márka, a Marvel fokozatosan halványul, elveszíti fő képviselőit, és más nagyszabású sagák sem jelentenek már biztosat. Ezért a bevált tutibiztos filmekre kell építeni.

 

Az első film, amelyet élvezhetjük majd a mozikban az Agymanók 2 című film, amely várhatóan június 14-én érkezik, a következő trailer pedig közelgő Super Bowl bajnokság alatt jelenthet meg. Nagyon meglepő hír a Vaiana bejelentett folytatása, amit eredetileg sorozatnak terveztek, de végül teljes értékű folytatásként érkezik, ráadásul még idén novemberben. A következő legközelebbi bejelentett hír a második Zootropolis – Állati nagy balhé című film, melynek állatlakói jövő ősszel kerülnek a mozikba. Aztán a harmadik Avatar-film fogja lerombolni a mozikat decemberben. Azonban az igazán nagy csinnadratta 2026-ban jön. Ekkor láthatunk néhány potenciálisan milliárdos kasszasikert, nevezetesen a harmadik Jégvarázs-filmet, az ötödik Toy Story - Játékháború filmet és a Mandalorian & Grogu című filmet. 2026-ra Disney két időpontot tart fenn a Star Wars számára, májusban és decemberben. Így lehetséges, hogy a Mando májusban érkezik, a Daisy Ridley-vel készülő film pedig decemberben, esetleg nem meglepő halasztások is lesznek, Daisy 2027-re tolódik, Grogu pedig karácsonyra érkezik. Mindenesetre film a bérvadásszal és a Baby Yodával elsőként érkezik.

 

Ami a botladozó Marvel stúdiót illeti, jövő februárban jön egy új Amerika Kapitány Anthony Mackie szereplésével, májusban érkezik egy új Fantasztikus négyes Pedro Pascallal, Reed Richards szerepében, júliusban gonosz Thunderbolts csapatmunka, november pedig még mindig új Penge filmnek van fenntartva, Mahershala Ali alakításában. Aztán 2026 májusában láthatjuk, ahogy Kevin Feige megoldja az Avengers: The Kang Dynasty új filmet Jonathan Majors közreműködése nélkül, amelynek egy évvel később folytatása is lesz, az Avengers: Secret Wars címmel. Szóval rengeteg minden lesz.  

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

A második Gladiátor rendkívül drága volt

A második Gladiátor rendkívül drága volt

2024.02.26

A tavalyi sztrájkok minden forgatásra voltak hatással. És minél nagyobb volt a produkció, valószínűleg annál jobban véreztek a stúdiók, amikor leállt a filmes munka. Tudja ezt Ridley Scott is, aki… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)