vissza az összes hírhez
A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27 Szerző Goldbeater

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már régóta halogatott Kraven, a vadász című film mégsem érkezik idén augusztus végén a mozikba. A Sony Pictures Releasing társaság ugyanis úgy döntött, hogy a J.C.Chandor (Határok mentén, Minden odavan) rendezésében, Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe és Ariana DeBose főszereplésével készült filmet elhalasztja 2024. december 13-ra. A Pókember nélküli, keményebb és korhatáros film a Pókemberes univerzumból így csak karácsony előtt érkezik a mozikba.

 

Ezzel összefügg egy másik csúszás is, mert az új Karate Kid film, amelyben a filmszéria veteránjai, Ralph Macchio és Jackie Chan is szerepelnek, szintén december 13-án került volna a mozikba. Ez a film, amelyet Jonathan Entwistle (Helló, holnap!, A ki***tt világ vége) rendezett, csak következő évben kerül a mozikba, a Sony stúdió 2025. május 30-ra tűzte ki az új megjelenési dátumot. Az 1984-ben indult, hosszú ideje futó filmszéria filmje várhatóan a népszerű Cobra Kai spin-off sorozat hatodik és egyben utolsó évadának a Netflix-en történő levetítése után kerül a közönség elé.

 

Szerencsére a stúdió nem csak a halasztásokat jelentette be. Többek között a Columbia Pictures és a Blumhouse Productions cégek They Listen című horrorfilmjét is felvette a forgalmazási naptárába. A Chris Weitz rendező és forgatókönyvíró (Amerika pite, Az Alkotó) filmje eredetileg a Kraven, a vadász című film által elfoglalt helyet foglalja majd el, így idén augusztus 30-án érkezik a mozikba. A Legendary Entertainment társaság hamarosan érkező Animal Friends című animációs filmjének premierjét is bejelentették. Peter Atencio rendező (Keanu: Macskaland, Bert a csúcsfegyver) kissé közönséges, korhatár besorolású látványt mutatja majd be, amelyet Ryan Reynolds, Aubrey Plaza, Jason Momoa, Vince Vaughn és Dan Levy szinkronizáltak. Az animációs kalandos road-trip a tervek szerint 2025. augusztus 15-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

2024.01.30

Öt év telt el azóta, hogy a Coen testvérek, tehetséges alkotópáros utoljára közös filmet készített, a Netflix streaming szolgáltatása számára gyártott Buster Scruggs balladája című westernfilmet. A… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

2023.12.17

Már néhány nap múlva világszerte a mozikba kerül a Warner Bros. stúdió legújabb filmje, a 2018-as milliárdos sikert hozó Aquaman képregényfilm folytatása, az Aquaman és az Elveszett Királyság címmel.… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Amerika elleni támadásra készül Kathryn Bigelow

Amerika elleni támadásra készül Kathryn Bigelow

2024.05.13

Hét év telt el azóta, hogy az első rendezőnő, aki elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, elhozta nekünk a Detroit című legutolsó filmjét. Kathryn Bigelow, aki A bombák földjén című elismert… (több)

Meghalt Roger Corman

Meghalt Roger Corman

2024.05.12

A filmvilág elveszített az amerikai filmművészet egyik ikonját: a kaliforniai Santa Monicában elhunyt Roger Corman legendás amerikai rendező, producer és forgatókönyvíró. Tekintélyes kort élt meg,… (több)