vissza az összes hírhez
George Clooney-nak van forgatókönyve az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi folytatásához

George Clooney-nak van forgatókönyve az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi folytatásához

2023.12.13 Szerző Jokolo

Hatalmas kisugárzással és a szakma egyik legszimmetrikusabb arcával büszkélkedő színész jelenleg a saját rendezésében készülő, a jövő év végén érkező The Boys in the Boat című filmet népszerűsíti, amely az amerikai evező csapatról és annak az olimpiai aranyért folytatott küzdelméről szól. A promóciós interjúkörök során gyakran előfordul, hogy művészeket a slágereik esetleges folytatásáról is megkérdezik. Clooney pedig most a Uproxx hírportálnak adott interjúban az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi filmmel kapcsolatban beszélt, és meglehetősen meglepő választ adott.

 

Kijelentette ugyanis, hogy van egy forgatókönyv, ami nagyon tetszik neki, és ami az előző trilógia, ami több mint húsz évvel a bemutató után is nagy népszerűségnek örvend a világban, teljes csapatát hozza össze. Ezért is szeretnének Warnerék egy kicsit megfejni a márkát, aminek korábbi eredménye a nem túl jóra sikeredett Ocean's 8 - Az évszázad átverése című film volt. Mindemellett Jay Roach rendező (Trumbo, Apádra ütök) előzményfilmjére is számíthatunk, amelyben újra összeáll a sztárpáros, aki idén a mozikba hozta a Barbie megaslágerét, nevezetesen Ryan Gosling és Margot Robbie, akik a kis Danny Ocean szüleit alakítják majd. Az ő alakítója pedig most arra célozgat, hogy ez a karakter az ő arcával ismét visszatér. "Ez egy igazán nagyszerű forgatókönyv. Talán lesz még egy következő is".   

 

Clooney-t egyenesen arról is kérdezték, hogy a készülő film az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi közvetlen folytatása lesz-e? A sztár azonban nem volt hajlandó ezt így megnevezni, és azt állította, hogy inkább egy Going in Style típusú film lesz. Vagyis egy olyan vígjáték, amelyben idős férfiak megpróbálnak egy kicsit szórakozni öregkorukban, kiegészíteni a nyugdíjukat és kirabolni egy bankot, a filmnek később sztárokkal teli remake változata is volt, Zach Braff rendezésében. Egyelőre tehát semmi sem biztos, a főszereplők esetleges visszatérése sem, akik közül sokan az előző rész óta eltelt tizenhat év alatt még magasabbra emelkedtek Hollywoodban. Steven Soderbergh rendező pedig jelenleg egy krimisorozaton dolgozik az HBO számára és két másik filmen is, így valószínűleg neki sincs sok ideje. De azért reménykedhetünk. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

A Rózsák háborúja új változatot kap

A Rózsák háborúja új változatot kap

2024.04.02

Készüljünk fel egy jó adag eszkalálódó házastársi viszályra a nagyvásznon, ugyanis a Searchlight Pictures stúdió Warren Adler amerikai író „A Rózsák háborúja” című könyvének új feldolgozásán dolgozik… (több)

Margot Robbie The Sims filmet készít

Margot Robbie The Sims filmet készít

2024.03.23

Margot Robbie (Babylon) sztárszínésznő és tehetséges producer számára a tavalyi év viszonylag izgalmas volt. A LuckyChap produkciós cége tavaly Barbie című filmet vitte a mozivásznakra, ami a tavalyi… (több)

96. Academy Awards - eredmények

96. Academy Awards - eredmények

2024.03.11

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Los Angeles-i Dolby Színházban tartották az Amerika Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kilencvenhatodik Oscar-díjkiosztó ünnepségét, amelyen összesen… (több)

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

2024.03.06

Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) az utóbbi években meglehetősen turbulens időket éli. A korábbi párjával, Amber Heard színésznővel (Aquaman és az Elveszett Királyság) folytatott… (több)

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

2024.01.21

Nem is olyan régen új híreket írtunk az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi című film világából. George Clooney (Gravitáció) ugyanis elárulta, hogy készen van egy forgatókönyv, ami a trilógia utolsó… (több)

29. Critics' Choice Awards - eredmények

29. Critics' Choice Awards - eredmények

2024.01.14

Január 14-én, vasárnap a kaliforniai Santa Monicában tartották a Critics' Choice Awards díjátadó ünnepséget, amelyen hagyományosan az elmúlt év kiemelkedő alkotói teljesítményeket és filmalkotásokat… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)