vissza az összes hírhez
A farkasember új filmjében új a főszerepet alakító színész is

A farkasember új filmjében új a főszerepet alakító színész is

2023.12.14 Szerző Goldbeater

A Universal stúdió következő filmes hozzájárulása a szörnyek világához a főszereplő alakítóját cserél. Egy 2020-ban tett bejelentés szerint a népszerű hollywoodi sztár, Ryan Gosling (Barbie, A kaszkadőr) játszaná a főszerepet A farkasember című horrorfilm új változatában. A színész most nem részletezett okok miatt távozik a több éve készülő projektből, de szerencsére Jason Blum producer már kiválasztotta a helyettest, és Gosling legalább ügyvezető producerként marad. A színész Christopher Abbott (A 22-es csapdája, Szegény párák) lesz a Wolf Man című horrorfilm új főszereplője. A cselekmény részletei nem igazán ismertek, de Abbott várhatóan egy olyan férfit fog alakítani, akinek családját a címadó vérfarkas szörny terrorizálja.

 

A Blumhouse Productions, a Waypoint Entertainment és a Universal Pictures stúdiók szárnyai alatt készülő filmet az ausztrál Leigh Whannell rendezi majd, aki már a 2020-as A láthatatlan ember című thrillerrel is elismerést aratott, amely gyakorlatilag elindította a Universal szörnyszövegsorozat jelenlegi formáját, és amelynek stílusát a készítők az új filmmel is megpróbálják majd utánozni. Maga Whannell és felesége, Corbett Tuck aláírása szerepel a forgatókönyvben, illetve Rebecca Angelo és Lauren Schuker Blum írópáros, akik a nemrég megjelent a Dumb Money című vígjáték-dráma mögött álltak. A vérfarkasos horror forgatása hamarosan elkezdődhet, sőt, a Wolf Man premierjének dátumát is betervezték. A mozikba 2024. október 25-én érkezik a film.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

Margot Robbie The Sims filmet készít

Margot Robbie The Sims filmet készít

2024.03.23

Margot Robbie (Babylon) sztárszínésznő és tehetséges producer számára a tavalyi év viszonylag izgalmas volt. A LuckyChap produkciós cége tavaly Barbie című filmet vitte a mozivásznakra, ami a tavalyi… (több)

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

2024.01.27

Tíz évvel ezelőtt Matthew McConaughey abszolút csúcson volt. Egy főszerep egy olyan Nolan-filmben, amely az elmúlt évtized egyik legjobb sci-fi filmje lett. A Mielőtt meghaltam című filmért pedig… (több)

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

2024.01.21

Nem is olyan régen új híreket írtunk az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi című film világából. George Clooney (Gravitáció) ugyanis elárulta, hogy készen van egy forgatókönyv, ami a trilógia utolsó… (több)

Az ördögűző film folytatása bajban van

Az ördögűző film folytatása bajban van

2024.01.12

A hollywoodi Universal Pictures és a Blumhouse Productions stúdiók nagy terveket dédelgetnek az Ördögűző filmszéria nemrég történt újjáélesztésével, amely A hívő alcímet kapta. Az NBCUniversal… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

2023.11.15

Ismét itt van a közelmúltban véget ért színészsztrájk egy következménye. Az Universal Pictures stúdió kénytelen volt két hónappal elhalasztani a Ryan Gosling főszereplésével készült,… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)