vissza az összes hírhez
Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

2023.12.17 Szerző Goldbeater

Már néhány nap múlva világszerte a mozikba kerül a Warner Bros. stúdió legújabb filmje, a 2018-as milliárdos sikert hozó Aquaman képregényfilm folytatása, az Aquaman és az Elveszett Királyság címmel. A James Wan (Eleven kór) rendezésében és a szuperhős Arthur Curry címszerepét újra alakító Jason Momoa színész főszereplésével készült film állítólag a DCEU (DC Extended Universe) jelenlegi formájának utolsó része lesz, mivel a Warnerék DC Comics istállója nagy újraindítás előtt áll, és James Gunn és Peter Safran vezetése alatt egy teljesen önálló, új filmes világot hoz a híres képregényes szuperhősökkel. És mint azt már egy ideje tudjuk, a Jason Momoa által alakított Aquaman karakterére már nem igazán számítanak.

 

Maga Momoa ezekben a napokban a körbejárja a médiát, hogy népszerűsítse új filmjét, és az Entertainment Tonight hírmagazínban adott interjújában nemrég beszélt a karaktere jövőjéről is. Arról, hogy a második Aquaman esetleg búcsúja is lehetne a szereptől, Jason Momoa a következőket mondta: „Én nem feltétlenül szeretném, hogy ez legyen a vége... De nem hiszem, hogy van választható lehetőség. (...) Az igazság az, hogy ha a közönség szereti, akkor mindig van egy lehetőség, de jelenleg úgy gondolom, hogy (a visszatérés) nem jól alakul.”

 

A jelentős pesszimizmus ellenére Momoa tehát bizonyos értelemben nyitva hagyja az ajtót egy esetleges visszatérés előtt, amennyiben a nézők a mozi látogatottságán keresztül megmutatják, hogy érdekli őket az ikonikus Atlantisz királyának ő alakítása, de az egész márka újraindítása mellett a második Aquaman várható bevételei is ez ellen játszanak, mivel a Warner Bros. stúdió számára nem igazán kecsegtetőek, bár ezek csak becslések, amelyek az elővételben megvásárolt jegyek számán alapulnak, jelenleg ezek az előrejelzések inkább arra utalnak, hogy az Aquaman és az Elveszett Királyság az olyan filmek után, mint a Flash: A Villám és a Kék Bogár (és ebből következően a konkurens stúdió Marvelek című filmje) a képregényfilmek idei év csalódási közé kerülhet, paradox módon annak ellenére, hogy az első rész öt évvel ezelőtt több mint egymilliárd dolláros bevételt hozott világszerte.

 

Most úgy néz ki, hogy az Aquaman és az Elveszett Királyság című film valószínűleg valóban Jason Momoa búcsúja lesz Arthur Curry karakterétől, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a színész teljesen elhagyja a DC képregényfilmek világát. Egy ideje megjelentek találgatások, hogy egy teljesen más karaktert alakíthat az újra indított filmszériában, mint a gonosz Lobo karakter, és bár hivatalosan még nem erősítették meg, maga Momoa is nyitva hagyja James Gunn és Peter Safran irányítása alatt lévő DC világába vezető ajtót, ahogy azt ő maga is hozzátette egy interjúban: „Ha világukban lesz számomra egy hely, szívesen részt vennék benne. Ez az otthonom. A Warner Bros. és a DC egyértelműen az otthonom”.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

2023.11.21

Ha nem megy Batmannel, Nicholas Hoult színésznek (Mad Max - A harag útja, A menü) meg kellett elégednie Lex Luthorral. Valójában a brit színész volt az egyik favorit Reeves denevér-szuperhősének… (több)

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

2023.11.11

Egy év és néhány hónap telt el azóta, hogy bejárta a világot a hír, miszerint a Warner Bros. stúdió lemondta a DC univerzum már leforgatott és szinte kész, a várva várt Batgirl című képregényfilmjét,… (több)

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

2023.10.10

James Gunn, a filmes DC-univerzum új irányítójától érkező, hónapokig tartó ködösítés és ellentmondások után a Variety hírportál most végre megerősítheti, hogy a fő színészsztárok, Gal Gadot, Jason… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

A képregényes Kék Bogár film tragikusan indul

A képregényes Kék Bogár film tragikusan indul

2023.08.20

Warnerék ugyan az év végéig veregethetik vállukat, hogy mennyire kifizetődő lett a Greta Gerwig által rendezett és Margot Robbie főszereplésével készült Barbie film, de a rózsaszín megasikertől… (több)

Mégsem lesz harmadik Wonder Woman?

Mégsem lesz harmadik Wonder Woman?

2023.08.11

Gal Gadot színésznő (Wonder Woman, Halálos iramban: Ötödik sebesség) az elmúlt napokban bejárta az internetet, ami főként annak köszönhető, hogy új thriller-kémfilmje, a Heart of Stone hétvégén… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

tegnap

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)