vissza az összes hírhez
A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

2023.11.15 Szerző Goldbeater

Ismét itt van a közelmúltban véget ért színészsztrájk egy következménye. Az Universal Pictures stúdió kénytelen volt két hónappal elhalasztani a Ryan Gosling főszereplésével készült, sztárszínészekkel teli A kaszkadőr című filmjét. A David Leitch (A gyilkos járat, Halálos iramban: Hobbs & Shaw) rendező által rendezett akció-vígjáték thriller eredetileg 2024. március 1-jén került volna az amerikai mozikba, de most az Emily Blunt és Aaron Taylor-Johnson mellékszereplésével készült film premier dátumát 2024. május 3-ra tűzték ki, amely időpontot a nemrég szintén színészsztrájk miatt elhalasztott Deadpool 3 című képregényfilm miatt üresedett meg.

 

A várva várt A kaszkadőr című film, Lee Majors színész főszereplésével az 1981-es amerikai The Fall Guy című tévésorozat alapján készült, és a veterán dublőr, Colt Seavers (Gosling) sorsát követi majd nyomon, akit elküldenek, hogy megtalálja az eltűnt akciósztár Tom Rydert (Taylor-Johnson), mire váratlanul egy gyilkos összeesküvés közepébe kerül, és minden szakmai tapasztalatát be kell vetnie, hogy ép bőrrel kerüljön ki a slamasztikából. David Leitch rendező maga is egykori kaszkadőr és tapasztalt kaszkadőr-koreográfus, így kezei alatt ez a projekt akciódús és garantáltan szórakoztatónak ígérkezik, és remélhetőleg a májusi mozipremier is végleges lesz.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

Scarlett Johansson dinoszauruszok között?

2024.03.25

Az idő könyörtelenül rohan, és a dinoszauruszcsalád új tagja egyre közelebb van. A Jurassic Park filmszéria következő része ugyanis még mindig hivatalosan jövőre, július 2-án érkezik, és egyelőre… (több)

Margot Robbie The Sims filmet készít

Margot Robbie The Sims filmet készít

2024.03.23

Margot Robbie (Babylon) sztárszínésznő és tehetséges producer számára a tavalyi év viszonylag izgalmas volt. A LuckyChap produkciós cége tavaly Barbie című filmet vitte a mozivásznakra, ami a tavalyi… (több)

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

Gareth Edwards és az új Jurassic World?

2024.02.21

A dinoszauruszos filmszéria körül kezdenek újra felpörögni a dolgok. Csak pár nappal ezelőtt lehetett itt olvasni, hogy az első két Jurassic Park írójának, David Koeppnek a tollából készülő új… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)