vissza az összes hírhez
A Superman: Legacy filmhez további színészeket keresnek

A Superman: Legacy filmhez további színészeket keresnek

2023.07.12 Szerző dO_od

James Gunn rendező tovább folytatja a szereplőválogatást a készülő Superman: Legacy című filmjéhez, amelynek főszerepeit a nemrég bejelentett David Corenswet és Rachel Brosnahan játssza majd. A filmben, amely egyben a teljes DC-univerzum rebootjaként is szolgálhat, a Gunn kedvencei is szerepelni fognak, Nathan Fillion, Edi Gathegi és Isabela Merced, az elsőként nevezett színész a Green Lanthern Guy Gardner szerepét játssza (bár állítólag csak egy civil változatát láthatjuk majd), Gathegi, akinek az X-Men filmeknek köszönhetően már van tapasztalata képregényekkel Mr. Terrifica szerepét kapja, Merced pedig Hawkgirl szerepét. 

 

Alapvetően tehát három új potenciális szuperhős, és ez még bizonyára nem minden. Gunn tehát valószínűleg rögtön az első filmet olyan karakterekkel és kapcsolatokkal akarja megtölteni, amelyek valamikor a jövőben életre kelhetnek, de ez nem biztos, hogy kifizetődő lesz, mert ahogy az eredeti DCU második filmje, a pár évvel ezelőtti Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film esetén kiderült, nem biztos, hogy közönség elfogadja ezt a túlbuzgó megközelítést. Sőt, a legtöbben főleg egy igazi Superman-filmre vágynak, amire Az acélember című film óta nem volt példa. Bármi, ami ezt felhígítja, végül nem biztos, hogy túl pozitív fogadtatásban részesül. 

 

Mindenesetre a rosszfiú Lex Luthor szerepe a jelek szerint még mindig szabadon elérhető, a hírek szerint jelenleg Alexander és Bill Skarsgård verseng érte. A forgatás pedig várhatóan jövőre kezdődik Atlantában, azonban a közelgő színészsztrájk miatt, ami akár már ezen a héten elkezdődhet, könnyen előfordulhat, hogy a szereplőválogatás elhúzódik, és ezért a forgatás is tovább csúszik. A film premierjének dátuma egyelőre 2025. július 11. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

2023.12.17

Már néhány nap múlva világszerte a mozikba kerül a Warner Bros. stúdió legújabb filmje, a 2018-as milliárdos sikert hozó Aquaman képregényfilm folytatása, az Aquaman és az Elveszett Királyság címmel.… (több)

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

2023.11.21

Ha nem megy Batmannel, Nicholas Hoult színésznek (Mad Max - A harag útja, A menü) meg kellett elégednie Lex Luthorral. Valójában a brit színész volt az egyik favorit Reeves denevér-szuperhősének… (több)

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

2023.11.11

Egy év és néhány hónap telt el azóta, hogy bejárta a világot a hír, miszerint a Warner Bros. stúdió lemondta a DC univerzum már leforgatott és szinte kész, a várva várt Batgirl című képregényfilmjét,… (több)

Ridley Scott megdicsérte az új Alien-filmet

Ridley Scott megdicsérte az új Alien-filmet

2023.10.18

Ridley Scott (Gladiátor, A Sólyom végveszélyben) legendás rendezőnek mostanában sok dolga van a promócióval és a Napóleon című film utolsó simításaival is, mielőtt látványos háborús filmje, Joaquin… (több)

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

2023.10.10

James Gunn, a filmes DC-univerzum új irányítójától érkező, hónapokig tartó ködösítés és ellentmondások után a Variety hírportál most végre megerősítheti, hogy a fő színészsztárok, Gal Gadot, Jason… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

A képregényes Kék Bogár film tragikusan indul

A képregényes Kék Bogár film tragikusan indul

2023.08.20

Warnerék ugyan az év végéig veregethetik vállukat, hogy mennyire kifizetődő lett a Greta Gerwig által rendezett és Margot Robbie főszereplésével készült Barbie film, de a rózsaszín megasikertől… (több)

Mégsem lesz harmadik Wonder Woman?

Mégsem lesz harmadik Wonder Woman?

2023.08.11

Gal Gadot színésznő (Wonder Woman, Halálos iramban: Ötödik sebesség) az elmúlt napokban bejárta az internetet, ami főként annak köszönhető, hogy új thriller-kémfilmje, a Heart of Stone hétvégén… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)