vissza az összes hírhez
Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

2023.11.21 Szerző Jokolo

Ha nem megy Batmannel, Nicholas Hoult színésznek (Mad Max - A harag útja, A menü) meg kellett elégednie Lex Luthorral. Valójában a brit színész volt az egyik favorit Reeves denevér-szuperhősének szerepére, de a köpenyt végül Robert Pattinson vette fel. A szép szemű színész azonban a castingon felkeltette az érdeklődést, így most a DC megerősítette, hogy Hoult a Superman kopasz nemeziseként fog feltűnni. A szerepért Bill és Alexander Skarsgard testvérpárral is meg kellett küzdenie, akik szintén bejutottak a válogatás utolsó fordulójába, és Jesse Eisenberget (Social Network - A közösségi háló) váltja majd ezen a poszton, akinek Luthorját a Snyder-féle verzióban láthattuk. 

 

Nicholas Hoult tehát kibővíti a csapatot, amely James Gunn ambiciózus tervének része, azaz a teljes DC-univerzum reboot változatának. Ezt a közelgő Superman: Legacy című film fogja elindítani, amelynek premierje 2025 júliusára van tervezve. Superman szerepében David Corenswet színészt láthatjuk majd, szerelmét, Lois Lane-t Rachel Brosnahan alakítja, Luthoron kívül pedig a The Engineer karaktere is megerősítést nyert, mint gonosztevő, akit María Gabriela de Faría alakít majd. A Green Lanternt is láthatjuk majd egy új szereplővel, Nathan Fillion személyében, valamint Metamorpho karaktert is, akit Anthony Carrigan fogja alakítani. A közösségi hálókon már egy ideje keringenek olyan hírek, hogy a történet terroristákkal fog foglalkozni, akik kriptonitot szereztek. James Gunn rendező azonban ezt a hálókon cáfolta, mint pletykát, így egyelőre semmit sem tudunk a cselekményről. 

 

Ezzel az egész megalomániás reboot világosabb körvonalakat kap, amire nagy szükség is van, hiszen zavarosnak titulálni a DC korábbi próbálkozásait egy kompakt világ felépítésére érdekes szuperhősökkel, is durva alulértékelés lenne. Azt már tudjuk, hogy az eredeti Az Igazság Ligája című film szereplői közül senki sem tér vissza, hogy a Superman: Örökség című film lesz az első új film DCU-ban, de az első megjelent hős az idei Kék Bogár volt, még ha az ő filmje nem is tartozik az univerzumba. Azt is tudjuk, hogy John Cena viszont visszatér az előző világból, mint Peacemaker - Békeharcos, Viola Davis mint Amanda Waller, a rendező testvére, Sean Gunn ismét két karaktert, Weaselt és G.I. Robotot fogja alakítani, és Jason Momoa is valószínűleg visszatér, bár nem Aquaman-ként, akinek hattyúdala idén karácsonykor lesz látható, hanem valószínűleg Loboként, aki az a rosszfiú, aki megölte a Santa Claust. Világos, mint a nap. Szóval remélhetőleg Gunn rendbe tudja tenni az egészet, kezdésnek pedig megelégednénk egy jó filmmel. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

2023.12.17

Már néhány nap múlva világszerte a mozikba kerül a Warner Bros. stúdió legújabb filmje, a 2018-as milliárdos sikert hozó Aquaman képregényfilm folytatása, az Aquaman és az Elveszett Királyság címmel.… (több)

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

2023.11.11

Egy év és néhány hónap telt el azóta, hogy bejárta a világot a hír, miszerint a Warner Bros. stúdió lemondta a DC univerzum már leforgatott és szinte kész, a várva várt Batgirl című képregényfilmjét,… (több)

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

2023.10.10

James Gunn, a filmes DC-univerzum új irányítójától érkező, hónapokig tartó ködösítés és ellentmondások után a Variety hírportál most végre megerősítheti, hogy a fő színészsztárok, Gal Gadot, Jason… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)