vissza az összes hírhez
A Citadel akciósorozatnak lesz folytatása

A Citadel akciósorozatnak lesz folytatása

2023.05.26 Szerző dO_od

Az Amazon ismét megrázta feneketlen pénzes zsákját, és megerősítette a Citadel című akciósorozat korábban bejelentett második évadát. A projekt, amely meglehetősen bonyolult utat járt be mielőtt a képernyőkre került, és többször váltott vezetőséget és irányt, végül a Russo testvérek teljes irányítása alá került. A nemzetközi titkosügynökökről szóló akcióthriller, akik árulókkal és egy alattomos, a világuralomra törő szervezettel küzdenek, végül csak hat epizódot kapott, a jelen cikk írásakor megvolt az utolsó epizód premierje, így az első évad lezárult.. 

 

A második évadban mindenesetre az első évadból ismert több arc is visszatér, köztük valószínűleg Richard Madden és Priyanka Chopra is, de a különbség az első évadhoz képest a rendezésben lesz. Az összes új epizódot ugyanis várhatóan maga Joe Russo rendezi majd, aki tervek szerint a forgatókönyvet is írja. A Prime Video főnöke, Jennifer Salke elmondta, hogy Citadel globális jelenséggé vált - ahogyan azt a stúdió tervezte is - ezért az eredeti tervek szerint nem csak az alapsorozatot, hanem különböző spin-off verziókat is készítenek a világ különböző részeiről. Az első évad költségvetése a lélegzetelállító 300 millió dollárnál állt meg. Ezzel minden idők második legdrágább sorozata lett – igen, jól tippeled - A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozat után. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Scorsese vs. Marvel újra

Scorsese vs. Marvel újra

2023.10.31

Martin Scorsese néhány évvel ezelőtti megjegyzései Marvelre, amelyet a rendező leszólt, amikor a stúdió filmjeit inkább búcsús attrakciónak, mintsem filmeknek nevezte, jól ismertek. Most azonban a… (több)

A Fallout sorozatnak megvan a bemutató dátuma

A Fallout sorozatnak megvan a bemutató dátuma

2023.10.25

Az Amazon streaming-szolgáltatásának sorozatkínálata A Gyűrűk Ura után hamarosan újabb híres márkával bővül. Jövő áprilisban ugyanis a Prime Video szolgáltatásra érkezik az ikonikus Fallout… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jön egy következő Gonosz halott

Jön egy következő Gonosz halott

2024.04.27

A legendás horror filmszéria Evil Dead – Gonosz halott több év után nagy sebességbe kapcsol. A gonosz halottak felkelése című, Lee Cronin rendező tavalyi filmje nagy érdeklődéssel találkozott a… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)