vissza az összes hírhez
A Fiúk sorozat kap egy mexikói spinoff változatot

A Fiúk sorozat kap egy mexikói spinoff változatot

2023.11.29 Szerző Jokolo

Az Amazon mindenbe pénzt nyom, ami legalább egy kicsit is mozog. A Citadel és A Gyűrűk Ura sorozatok esetén valóban nem spóroltak semmin, és hatalmas számok repkedtek a költségvetésekben, de kevesen mernék azt mondani, hogy ez a sorozat minőségén is látszott volna. Így nem is meglepő, ha valami működik a streamen, és nem csak a rajongóknál, hanem a kritikusoknál is, akkor abból továbbra is kell profitálni. A Fiúk sorozat világában, amely három elismert évad alatt megingathatatlan pozíciót épített ki magának a rajongók körében, mint minőségi alternatíva a színes szuperhősök bizonyos túltelítettségével szemben, így az idei, a sokat dicsért Gen V spinoff változata és animált A Fiúk ördögi oldala című sorozat után újabb, meglehetősen váratlan hozzájárulással örvendeztetik meg a színes köpenyek és széles mosolyok kedvelőit.

 

Most pedig ránk vár a The Boys: Mexico című sorozat. A sorozat az Egyesült Államok területén kívülre visz minket, a gyártás is az amerikai határokon túlra kerül, és az egész sorozat nagyrészt spanyol nyelven fog futni. Egyelőre még csak az előgyártás kezdeti fázisában vagyunk, de hogy ki felügyel mindent, azt már tudjuk. A Fiúk sorozat mexikói ágát ugyanis Diego Luna (Star Wars : Andor) és Gael García Bernal (Korcs szerelmek) veszik a produceri szárnyaik alá, és várhatóan az egyelőre nem részletezett mellékszerepekben is feltűnnek majd. A sorozaton az eredeti sorozat teljes produceri csapatával dolgoznak majd együtt, beleértve annak alkotóit, illetve Garth Ennis és Darick Robertson, a képregény íróit is. 

 

Annak a neve is ismert, aki a rendezői székbe ül majd. Gareth Dunnet-Alcocer lesz az, aki az idei év elején elvállalta a DC istállóba tartozó, nem túl sikeres eredeti Kék Bogár című film forgatókönyvírói szerepét. Jelenleg is dolgozik az amúgy is gazdag világú mexikói folytatás első évadának forgatókönyvén, ezért még semmit nem tudunk a történetről, sem a karakterekről, sem az ismerős szereplőkkel való esetleges kapcsolódásokról. Eközben A Fiúk eredeti sorozat negyedik évada elkészült, és a következő évben várhatóan rajongással kísérve megérkezik az Amazon Prime csatornára.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

2023.12.17

Már néhány nap múlva világszerte a mozikba kerül a Warner Bros. stúdió legújabb filmje, a 2018-as milliárdos sikert hozó Aquaman képregényfilm folytatása, az Aquaman és az Elveszett Királyság címmel.… (több)

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

2023.11.21

Ha nem megy Batmannel, Nicholas Hoult színésznek (Mad Max - A harag útja, A menü) meg kellett elégednie Lex Luthorral. Valójában a brit színész volt az egyik favorit Reeves denevér-szuperhősének… (több)

A Fallout sorozatnak megvan a bemutató dátuma

A Fallout sorozatnak megvan a bemutató dátuma

2023.10.25

Az Amazon streaming-szolgáltatásának sorozatkínálata A Gyűrűk Ura után hamarosan újabb híres márkával bővül. Jövő áprilisban ugyanis a Prime Video szolgáltatásra érkezik az ikonikus Fallout… (több)

Új Spawn 2025-ben

Új Spawn 2025-ben

2023.10.02

Spawn, a minden idők egyik legismertebb képregényszereplő Todd McFarlane szerzőtől meglepő módon eddig csak egyetlen élőszereplős adaptációt kapott, Michael Jai White főszereplésével 1997-ben, és egy… (több)

A képregényes Kék Bogár film tragikusan indul

A képregényes Kék Bogár film tragikusan indul

2023.08.20

Warnerék ugyan az év végéig veregethetik vállukat, hogy mennyire kifizetődő lett a Greta Gerwig által rendezett és Margot Robbie főszereplésével készült Barbie film, de a rózsaszín megasikertől… (több)

Mégsem lesz harmadik Wonder Woman?

Mégsem lesz harmadik Wonder Woman?

2023.08.11

Gal Gadot színésznő (Wonder Woman, Halálos iramban: Ötödik sebesség) az elmúlt napokban bejárta az internetet, ami főként annak köszönhető, hogy új thriller-kémfilmje, a Heart of Stone hétvégén… (több)

James Gunn pontosítja a DC újraindítását

James Gunn pontosítja a DC újraindítását

2023.07.15

Még a Flash premierje előtt James Gunn rendező és a DC Studios új főnöke bejelentette, hogy a stúdió összes képregényes alkotása, kezdve a Superman: Legacy című filmjével, hatalmas és egyetlen… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)