vissza az összes hírhez
Készül az ötödik John Wick-film

Készül az ötödik John Wick-film

2023.05.26 Szerző dO_od

A Lionsgate stúdió főnöke, Joe Drake megerősítette, hogy az ötödik John Wick-filmmel kapcsolatos első megbeszélések már lezajlottak, és jövőben a film valószínűleg el is készül. Ezzel többé-kevésbé megnyugtatta a részvényeseket, akik látva a negyedik film bevételeit, illetve ismerve a rendező és a főszereplő véleményét arról, hogy ideje lenne már békén hagyni John Wicket, idegesek lehetnének. Most viszont úgy néz ki, hogy előbb-utóbb Keanu Reeves és Chad Stahelski mégiscsak újra összeállnak legalább még egyszer - addig pedig a Wick-univerzum a hírek szerint más irányba fog terjeszkedni. 

 

Még idén láthatjuk a sorozat előzményfilmjét, a The Continental című filmet Mel Gibson szereplésével, jövőre érkezik a Ballerina című film Ana de Armas színésznővel, és most a Lionsgate stúdió vezetőjétől megtudtuk, hogy egy AAA játékadaptáció is készül. Egy FPS akciójáték pontosan az, amiért sok rajongó már régóta kiált, és ezzel az alkotók és a stúdió is tisztában van. Hogy pontosan kik dolgoznak a játékon, mikor fogják először bemutatni, nem is beszélve arról, hogy mikor jelenik meg a piacon, egyelőre nem tudni, tekintettel arra, hogy a stúdiónak milyen grandiózus tervei vannak ezzel az univerzummal, de néhány havonta rendszeres adag információkra lehet azért számítani. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

2024.04.03

Ez szinte elkerülhetetlen volt. A nagy filmmárkák nem érnek csak úgy egyszerűen véget, és nem lesz ez másképp a Mátrix filmek esetén sem. A hollywoodi Warner Bros. stúdió ugyanis most jelentette be,… (több)

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

A Hegylakó rebootja halad előre

A Hegylakó rebootja halad előre

2023.10.28

A kultikus Hegylakó című film reboot változatáról már 2008 óta szó van, de csak 2016-ban kezdett valami történni a projekt körül - először Chad Stahelskit (John Wick) jelentették be rendezőnek, majd… (több)

Mi a helyzet a Hegylakó reboot-jával?

Mi a helyzet a Hegylakó reboot-jával?

2023.08.31

Jó pár éve már, hogy bejelentették a kultikus, akció sci-fi fantasy film, a Hegylakó reboot változatát, Henry Cavill színésszel az élén, és Chad Stahelski (John Wick) rendezővel a kamera mögött.… (több)

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

2023.07.26

A Forbes webportálon megjelent hír szerint a Disney társaság ismét sokat költött. Csak a kontextus kedvéért lássuk a stúdió néhány utolsó nagy kiadását. Az MCU világában játszódó új sorozat, a Titkos… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

tegnap

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)