vissza az összes hírhez
Elkezdődtek a munkálatok a Hatalom Gyűrűi harmadik szériáján

Elkezdődtek a munkálatok a Hatalom Gyűrűi harmadik szériáján

2024.02.29 Szerző Jokolo

A második széria megjelenési dátumát még be sem jelentették, de azt már tudjuk, hogy megkezdődött a munka a harmadik szérián, amelyben visszatérünk Középföldre. A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi sorozat hatalmas számokkal büszkélkedik a Prime Video streaming szolgáltatáson, ezért a stúdiónak nyilvánvalóan nincs szüksége arra, hogy bármin is változtasson. A minőséget minden néző maga ítélje meg, de az már most biztos, hogy az első széria rajongóinak újra nagy élményben lesz részük. A harmadik széria esetén is Patrick McKay és J.D. Payne lesznek a showrunnerek, akik együtt alkották az első és a második szériát, amelyek forgatása már befejeződött, és valamikor idén érkezik, de egyelőre egyetlen felvételt nem láttunk belőle. Mindkét alkotó szerződése a stúdióval újabb három évvel lett meghosszabbítva, és az Amazon képviselői tudatták, hogy nagyon elégedettek az alkotó páros munkájával. 

 

Mivel a gyártás továbbra is szilárdan az Egyesült Királyságban van rögzítve, és az első széria minden túlélő karaktere is visszatér, várhatunk egy újabb lassított felvétel Morfydd Clarkkal a lóháton. A forgatókönyvírók lassan kezdenek találkozgatni, hogy együtt dolgozzanak a harmadik szérián, de nehéz megjósolni, hogy melyik időszakra fogunk fókuszálni. Az első széria ugyanis néhány nap alatt foglalta össze azokat az eseményeket, melyek Tolkiennél évszázadokig tartottak, így nagyon nehéz lesz előre kitalálni a cselekményt. Állítólag azonban több varázslóval is találkozunk majd a következő szériában, és nagyobb teret kaphat a fiatal Elanor és a borostás kékszemű Idegenje.

 

Mindent egybevetve a sorozatnak várhatóan öt szériája lesz, és mindegyikét már megrendelték, sőt, állítólag már meg is tervezték. McKay és Payne azzal dicsekednek, hogy nagyon jól tudják, hogyan fog végződni az egész, sőt, már az első pillanattól kezdve meghatározták, hogy mi lesz az egész sorozat legeslegutolsó felvétele. Mivel a hosszú ötvenórás saga koncepciója előre adott, az alkotók állítólag mindent alaposan meg tudtak tervezni, egy másik alkotópárossal ellentétben, akik egy másik népszerű fantasy világon dolgoztak. Mindez szépen hangzik, csak remélni tudjuk, hogy nem egy baromság lesz belőle. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Fallout sorozatnak megvan a bemutató dátuma

A Fallout sorozatnak megvan a bemutató dátuma

2023.10.25

Az Amazon streaming-szolgáltatásának sorozatkínálata A Gyűrűk Ura után hamarosan újabb híres márkával bővül. Jövő áprilisban ugyanis a Prime Video szolgáltatásra érkezik az ikonikus Fallout… (több)

Folytatódik a Sárkányok háza sorozat gyártása

Folytatódik a Sárkányok háza sorozat gyártása

2023.07.24

G.R.R. Martin író új bejegyzést tett fel a blogjára, amelyben két fontos információ is szerepel, melyek a Trónok harca és a Sárkányok háza sorozatok rajongóinak szereznek örömet. Az első hír az, hogy… (több)

Az HBO sorozatai a Netflix-re is kerülhetnek

Az HBO sorozatai a Netflix-re is kerülhetnek

2023.06.26

A streamingszolgáltatások piaca jelenleg az exkluzivitásra épül - a Disney+ társaság A Mandalóri és az Avatar filmszériákkal, a Netflix a Stranger Things vagy a Wednesday sorozatokkal, az HBO Max az… (több)

A Citadel akciósorozatnak lesz folytatása

A Citadel akciósorozatnak lesz folytatása

2023.05.26

Az Amazon ismét megrázta feneketlen pénzes zsákját, és megerősítette a Citadel című akciósorozat korábban bejelentett második évadát. A projekt, amely meglehetősen bonyolult utat járt be mielőtt a… (több)

Az HBO Max változik

Az HBO Max változik

2023.04.12

Viszlát HBO Max, itt az új Max! A Warner Bros. Discovery főnöke David Zaslav elérte a célját, és az HBO Max streaming-szolgáltatása, amely májusban a Discovery+ csatorna tartalmával is kiegészül,… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)