vissza az összes hírhez
James Cameron elkezdte írni az új Terminátor-filmet

James Cameron elkezdte írni az új Terminátor-filmet

2023.05.25 Szerző dO_od

Néhány napja a legendás színész, Arnold Schwarzenegger a karrierjéről szóló interjúban azt nyilatkozta, hogy végleg befejezte a Terminátor szerepét a híres rendező, James Cameron (Titanic) sagajában. Könnyen előfordulhat, hogy a jövőben mégis csak meg kell gondolnia magát, mivel most maga Cameron is elárulta, hogy egy új film forgatókönyvét írja.

 

A rendezőnek persze most tele van a keze a következő Avatar-filmek előkészületeivel - de jelenleg maga sem zárja ki, hogy valaki más rendezze a következő rész valamelyikét, kezdve a negyedik filmmel. Ez felszabadítaná a kezét, és lehetővé tenné Cameron számára, hogy a rajongókat valami mással is megörvendeztesse, mint a Pandora kék lényeivel. Egy új Terminátor-film pedig, amely nem járt túl jól, miután Cameron elhagyta a rendezői széket, a mesterséges intelligencia jelenlegi világában szinte kínálkozik. 

 

Jelek szerint „vas Jim” is hasonló módon vélekedik, aki ugyan elkezdte a következő Terminátor forgatókönyvét írni, de hamarosan ismét félretette, mert meg akarja várni, hogyan alakul a mesterséges intelligencia helyzete. Vajon a mindennapi élet részévé válik? Esetleg a történelem szemétdombján végzi majd, mint a kriptovaluták és az NFT-k? Vagy valóra válnak a legsötétebb víziók, és a mestersége intelligencia megpróbálja lesöpörni az emberiséget? Bármi is lesz a vége, úgy tűnik, Cameron nem siet az új film elkészítésével, és amíg nem merít ihletet és nem fejezi be vagy nem adja át valakinek az összes megmaradt Avatar-filmet, addig egy újabb Terminátor nem jön.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)

Lesz Barbie-nak folytatása?

Lesz Barbie-nak folytatása?

2023.11.26

A Barbie az év legsikeresebb filmje. Több mint egymilliárd 440 milliós bevételével egyértelműen az év legnagyobb bevételt hozó filmje, ami lenyűgöző, ha figyelembe vesszük, hogy egy eredeti… (több)

Ridley Scott megdicsérte az új Alien-filmet

Ridley Scott megdicsérte az új Alien-filmet

2023.10.18

Ridley Scott (Gladiátor, A Sólyom végveszélyben) legendás rendezőnek mostanában sok dolga van a promócióval és a Napóleon című film utolsó simításaival is, mielőtt látványos háborús filmje, Joaquin… (több)

Lesz egy harmadik Dűne film is?

Lesz egy harmadik Dűne film is?

2023.08.29

Egy kevés lenne, kettő szuper jó, de mit szólnál a háromhoz? Bár a vizionárius rendező, Denis Villeneuve (Sicario – A bérgyilkos, Szárnyas fejvadász 2049) eredetileg két film formájában tervezte… (több)

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

2023.06.14

Az írósztrájk kezd a stúdióknak gondokat okozni. Ahelyett, hogy az íróknak rendes honoráriumot fizetnének, illetve a nyereség jól megérdemelt százalékát, az olyan főnökök, mint David Zaslav (Warner… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

2024.04.24

A népszerű amerikai rendező, Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter és a bölcsek köve) négy évvel ezelőtti vállalkozása, a Karácsonyi krónikák című film folytatása után, amely a Netflix… (több)