vissza az összes hírhez
A Netflix megerősítette a harmadik Tyler Rake: A kimenekítés című filmet

A Netflix megerősítette a harmadik Tyler Rake: A kimenekítés című filmet

2023.06.18 Szerző Goldbeater

Június 16-án, pénteken mutatták be a Netflix-en a 2020-as Tyler Rake: A kimenekítés című akciófilm várva várt folytatását, a tapasztalt kaszkadőr és akciókoordinátor Sam Hargrave rendezésében. Az első film rendkívüli népszerű volt a streamingplatformon, a megjelenést követő első négy hétben 99 millió háztartásban nézték meg, ezzel a Netflix legnézettebb premierfilmje lett akkoriban, és 2020-ban a negyedik legnézettebb streamingfilm az összes platformon. A Chris Hemsworth főszereplésével készült akció-látványosság tehát azonnal folytatást kapott, és bár a Tyler Rake: A kimenekítés 2. című film a Netflix-en ezekben a napokban még csak bemelegszik, a streaming-óriás főnökei a jelek szerint mérhetetlenül elégedettek az eddigi számokkal, és azt tervezik, hogy a filmszéria rajongóinak ígéretet tesznek az idegtépő akció világába történő visszatérésre. 

 

A Tyler Rake: A kimenekítés filmszéria harmadik része, melynek producerei Anthony és Joe Russo testvérek, ugyanis hivatalosan is zöld utat kapott a Netflix vezetőitől - ezt maga a rendező, Sam Hargrave jelentette be szombaton. Hogy a Chris Hemsworth által alakított Tyler Rake főszereplő ezúttal merre indul, arra még várnunk kell egy kicsit, de a kreatív csapat magja valószínűleg változatlan marad, így remélhetőleg legalább az előző két rész színvonalának megtartására számíthatunk. A második Tyler Rake: A kimenekítés című film - amelyet részben a téli hónapokban Csehországban forgattak - premierje alkalmából készült speciális interjút Sam Hargrave rendezővel, amelyet Martin Pomothy készített kizárólag a ČSFD honlapja számára, ezen a linken tekinthető meg. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

2024.03.28

A Star Trek filmszéria-reboot filmes folytatását, amely a Star Trek: Mindenen túl című harmadik részt követné, már többször bejelentették anélkül, hogy a munkálatok bármilyen módon előre haladnának.… (több)

Mi a helyzet a Star Trek filmmel?

Mi a helyzet a Star Trek filmmel?

2024.01.12

  Majdnem nyolc év telt el azóta, hogy az utolsó Star Trek-film a Mindenen túl alcímmel a mozikba került. És bár a filmszéria közvetlen folytatásáról Chris Pine, Zachary Quinto és Zoe Saldana… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Scorsese vs. Marvel újra

Scorsese vs. Marvel újra

2023.10.31

Martin Scorsese néhány évvel ezelőtti megjegyzései Marvelre, amelyet a rendező leszólt, amikor a stúdió filmjeit inkább búcsús attrakciónak, mintsem filmeknek nevezte, jól ismertek. Most azonban a… (több)

A Citadel akciósorozatnak lesz folytatása

A Citadel akciósorozatnak lesz folytatása

2023.05.26

Az Amazon ismét megrázta feneketlen pénzes zsákját, és megerősítette a Citadel című akciósorozat korábban bejelentett második évadát. A projekt, amely meglehetősen bonyolult utat járt be mielőtt a… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

tegnap

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)