vissza az összes hírhez
A Citadel akciósorozatnak lesz folytatása

A Citadel akciósorozatnak lesz folytatása

2023.05.26 Szerző dO_od

Az Amazon ismét megrázta feneketlen pénzes zsákját, és megerősítette a Citadel című akciósorozat korábban bejelentett második évadát. A projekt, amely meglehetősen bonyolult utat járt be mielőtt a képernyőkre került, és többször váltott vezetőséget és irányt, végül a Russo testvérek teljes irányítása alá került. A nemzetközi titkosügynökökről szóló akcióthriller, akik árulókkal és egy alattomos, a világuralomra törő szervezettel küzdenek, végül csak hat epizódot kapott, a jelen cikk írásakor megvolt az utolsó epizód premierje, így az első évad lezárult.. 

 

A második évadban mindenesetre az első évadból ismert több arc is visszatér, köztük valószínűleg Richard Madden és Priyanka Chopra is, de a különbség az első évadhoz képest a rendezésben lesz. Az összes új epizódot ugyanis várhatóan maga Joe Russo rendezi majd, aki tervek szerint a forgatókönyvet is írja. A Prime Video főnöke, Jennifer Salke elmondta, hogy Citadel globális jelenséggé vált - ahogyan azt a stúdió tervezte is - ezért az eredeti tervek szerint nem csak az alapsorozatot, hanem különböző spin-off verziókat is készítenek a világ különböző részeiről. Az első évad költségvetése a lélegzetelállító 300 millió dollárnál állt meg. Ezzel minden idők második legdrágább sorozata lett – igen, jól tippeled - A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozat után. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)

Scorsese vs. Marvel újra

Scorsese vs. Marvel újra

2023.10.31

Martin Scorsese néhány évvel ezelőtti megjegyzései Marvelre, amelyet a rendező leszólt, amikor a stúdió filmjeit inkább búcsús attrakciónak, mintsem filmeknek nevezte, jól ismertek. Most azonban a… (több)

A Fallout sorozatnak megvan a bemutató dátuma

A Fallout sorozatnak megvan a bemutató dátuma

2023.10.25

Az Amazon streaming-szolgáltatásának sorozatkínálata A Gyűrűk Ura után hamarosan újabb híres márkával bővül. Jövő áprilisban ugyanis a Prime Video szolgáltatásra érkezik az ikonikus Fallout… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Amerika elleni támadásra készül Kathryn Bigelow

Amerika elleni támadásra készül Kathryn Bigelow

2024.05.13

Hét év telt el azóta, hogy az első rendezőnő, aki elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, elhozta nekünk a Detroit című legutolsó filmjét. Kathryn Bigelow, aki A bombák földjén című elismert… (több)

Meghalt Roger Corman

Meghalt Roger Corman

2024.05.12

A filmvilág elveszített az amerikai filmművészet egyik ikonját: a kaliforniai Santa Monicában elhunyt Roger Corman legendás amerikai rendező, producer és forgatókönyvíró. Tekintélyes kort élt meg,… (több)

Az időzóna megváltozott