vissza az összes hírhez
Jonathan Majors elveszítette a képviseletet

Jonathan Majors elveszítette a képviseletet

2023.04.18 Szerző dO_od

Szóval lassan úgy tűnik, hogy Jonathan Majors színész (Creed III, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia) karrierjének ígéretes kezdete meglehetősen gyorsan véget ér. Amint a múlt hónapban nyilvánosságra került az a hír, hogy Majors állítólag bántalmazta a barátnőjét, aki kórházba került, őt pedig letartóztatták, azonnal szárnyra kaptak a találgatások, hogy mi lesz vele, nem csak a Marvelnél, hanem általában Hollywoodban. A nők elleni erőszak egyike azoknak a dolgoknak, amelyek elég gyorsan és könnyen eltemethetnek egy karriert.   

 

Majors jogi csapata azonban azonnal sietett közölni, hogy bizonyítékokkal rendelkeznek, és maga az áldozat is írásban nyilatkozott a színész ártatlanságáról, és hogy az egész ügy hamarosan le lesz söpörve az asztalról, Majors jó hírneve pedig helyre lesz állítva. A gond csak az, hogy a mindent megmagyarázó tárgyalásra csak a jövő hónapban kerül sor, és ez Hollywood szemében pokolian hosszú idő. Főleg, ha közben egyre több olyan történet lát napvilágot, amelyek nem a legjobb képben mutatják a színészt.  

 

Mindenesetre a legnagyobb csapás a héten érte, ugyanis a színésztől elbúcsúzott az Entertainment 360 nevű tehetségkutató ügynökség. Egy csapásra elvesztette a hosszú távú menedzseri képviseletet, ami általában az első jele annak, hogy az egykor ígéretes karrier a végéhez közeledik. Az ügynökség mellett megszűnt a színész kapcsolata PR-ügynökséggel és Valentino márkával, amelyet Majors az idei Met-gálán képviselt volna. A Deadline hírportál arról is beszámolt, hogy nincs tudomásuk arról, hogy a Marvel társaságon belül beszéltek volna Majors helyettesítéséről, de mivel a Loki sorozat második évadát már leforgatták, az Avengers: The Kang Dynasty című film pedig még egy darabig nem kerül a kamerák elé, Feige és társai várhatnak, hogy hogyan alakul a helyzet. Jelenleg azonban a színész dolgai nem állnak valami jól, a tárgyalásig pedig még mindig nagyjából három hét van hátra. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Margot Robbie The Sims filmet készít

Margot Robbie The Sims filmet készít

2024.03.23

Margot Robbie (Babylon) sztárszínésznő és tehetséges producer számára a tavalyi év viszonylag izgalmas volt. A LuckyChap produkciós cége tavaly Barbie című filmet vitte a mozivásznakra, ami a tavalyi… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

A Daredevil új alkotókat toboroz

A Daredevil új alkotókat toboroz

2023.10.29

Közelmúltban megjelent a hír, hogy a Marvel teljesen átalakítja tévés stratégiáját, és mostantól a próbaepizódok, a showrunnerek és az ún. writer’s room (forgatókönyvírók kisebb csoportjai, akiknek… (több)

Változások a Marvel naptárában

Változások a Marvel naptárában

2023.09.04

Sztrájk ide vagy oda, Bob Iger, a Disney stúdió főnöke már egy ideje azt állítja, hogy a cég jelentősen csökkenteni kívánja a Disney+ csatorna streaming szolgáltatására érkező tartalmakat, főként… (több)

A Titkos invázió csak lassan indul

A Titkos invázió csak lassan indul

2023.06.30

Múlt héten mutatták be a Disney+ streaming szolgáltatáson a Titkos invázió című új Marvel-sorozatot. Ebben a visszatérő Nick Fury, Samuel L. Jackson arcával próbál szembeszállni a Földön élő Skrullok… (több)

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

2023.06.14

Az írósztrájk kezd a stúdióknak gondokat okozni. Ahelyett, hogy az íróknak rendes honoráriumot fizetnének, illetve a nyereség jól megérdemelt százalékát, az olyan főnökök, mint David Zaslav (Warner… (több)

A Halálos iramban-film sikere a mozikban

A Halálos iramban-film sikere a mozikban

2023.05.21

Néhány évvel ezelőtt egy hasonló felirat abszolút természetes lenne. De a covidos évek és a Halálos iramban filmszéria utolsó filmjeinek csökkenő minősége után sokan úgy gondolták, hogy a tizedik… (több)

Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

2023.05.17

Bár a Marvel és a Disney stúdiófőnökei, Kevin Feige és Bob Iger megnyugtatták a közvéleményt, hogy a Disney+ csatornán egy kicsit vissza kívánják fogni a sorozatos tartalmakat, főleg a képregények… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

tegnap

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)