vissza az összes hírhez
A Titkos invázió csak lassan indul

A Titkos invázió csak lassan indul

2023.06.30 Szerző dO_od

Múlt héten mutatták be a Disney+ streaming szolgáltatáson a Titkos invázió című új Marvel-sorozatot. Ebben a visszatérő Nick Fury, Samuel L. Jackson arcával próbál szembeszállni a Földön élő Skrullok titkos csoportjával, akik az emberiség megsemmisítésére törnek. Nos, az új sorozat indulása egyelőre nem ideális. A Rotten Tomatoes aggregátoron jelenleg mindössze 63%-os pozitív visszajelzést kapott a sorozat, 6,6/10-es átlagpontszámmal, a nézők valamivel pozitívabban, 74%-ban értékelik, 3,8/5-ös átlagpontszámmal.

 

A nézettségi adatok azonban rosszabbak. A Samba TV adatai szerint az első öt napban 994 ezer amerikai háztartás kapcsolta be a sorozatot. Ez ugyan több, mint a tavalyi Ms. Marvel (775 ezer) sorozat esetén, de jóval kevesebb, mint amit korábban más sorozatok értek el, mint pl. az Amazon: Ügyvéd és a Sólyomszem (mindkettő 1,5 millió), a WandaVízió (1,6 millió), a Moon Knight és a Falcon a Winter Soldier (1,8 millió), vagy a még mindig uralkodó Loki (2,5 millió).

 

A Titkos invázió sorozat mindenesetre egy többé-kevésbé zárt, hat epizódból álló, fokozatosan emelkedő történetet mesél el a híres képregénysorozat alapján, ezért várható, hogy a minőség emelkedésével a nézettség is emelkedhet. A Marvel Studios és a Disney társaság számára azonban ez egy újabb jele annak, hogy a közönség kezd kissé elfáradni az alkotásaiktól. A sorozatban Emilia Clarke, Olivia Colman, Ben Mendelsohn, Don Cheadle és Kingsley Ben-Adir is szerepel. Nick Fury karakterével egyébként idén még találkozunk a Marvelek című filmben, amelynek premierje november 9-én lesz. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Rózsák háborúja új változatot kap

A Rózsák háborúja új változatot kap

2024.04.02

Készüljünk fel egy jó adag eszkalálódó házastársi viszályra a nagyvásznon, ugyanis a Searchlight Pictures stúdió Warren Adler amerikai író „A Rózsák háborúja” című könyvének új feldolgozásán dolgozik… (több)

Margot Robbie The Sims filmet készít

Margot Robbie The Sims filmet készít

2024.03.23

Margot Robbie (Babylon) sztárszínésznő és tehetséges producer számára a tavalyi év viszonylag izgalmas volt. A LuckyChap produkciós cége tavaly Barbie című filmet vitte a mozivásznakra, ami a tavalyi… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című… (több)

A Jégvarázs negyedszerre is

A Jégvarázs negyedszerre is

2023.11.17

A Disney stúdió régóta a biztosra megy. Mivel minden idők legnagyobb bevételt hozó, Marvel szuperhősökből álló filmes sagája nagy bajban van, amit a Marvelek című film hatalmas pénzügyi bukása is… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

A Daredevil új alkotókat toboroz

A Daredevil új alkotókat toboroz

2023.10.29

Közelmúltban megjelent a hír, hogy a Marvel teljesen átalakítja tévés stratégiáját, és mostantól a próbaepizódok, a showrunnerek és az ún. writer’s room (forgatókönyvírók kisebb csoportjai, akiknek… (több)

A Daredevil újraindul, de sok minden változni fog

A Daredevil újraindul, de sok minden változni fog

2023.10.12

A The Hollywood Reporter magazin tegnap egy hatalmas exkluzív betekintést adott a Marvel stúdió tévés produkcióinak aktuális helyzetébe, és ha csak egy kicsit is kedveled a Vasemberről és társairól… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)