vissza az összes hírhez
Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

2023.05.17 Szerző dO_od

Bár a Marvel és a Disney stúdiófőnökei, Kevin Feige és Bob Iger megnyugtatták a közvéleményt, hogy a Disney+ csatornán egy kicsit vissza kívánják fogni a sorozatos tartalmakat, főleg a képregények terén, nyáron mégis várható a Titkos invázió sorozat, majd októberben a hat epizódos Loki sorozat második évada, november végén pedig a Sólyomszem sorozat Echo című spin-off változata is megérkezik. Az utolsó helyen említett sorozat esetén Marvel egy új stratégiát tervez kipróbálni, ami a binge-watching módszert, vagyis a teljes sorozat egyszerre történő megtekintését foglalja magában.

 

A heti epizódok helyett az Echo, a Daredevil és a Kingpin rajongói egyszerre látják majd az összes epizódot, amit az említett vak ügyvéd már megtapasztalt a Netflix-en, amikor a három évadját is a streamingóriásnál megszokott módon egy nap alatt kompletten levetítették. A Disney+ csatorna eddig szigorúan ragaszkodott a heti formátumhoz úgy, mint például az HBO. Néhány más szolgáltatás, például az Amazon váltogatja a formátumokat, míg a binge-modelljéről ismert Netflix az utóbbi években a nagy premierek esetén ezt a módszert fokozatosan leépíti.    

 

Az Echo című sorozat egyébként egy Maya Lopez (Alaqua Cox) nevű karakterről szól, aki süketnéma, de Matt Murdockhoz hasonlóan a harcban egészen jól viseli. A karakter először a Sólyomszem sorozatban volt látható, ahol először a népszerű íjásszal számolt le, hogy aztán később a Vincent D'Onofrio által alakított Kingpin gonosztevőnek kiszúrja a szemét. Összecsapásuk a Charlie Cox által alakított Daredevil felügyelete mellett folytatódik, éppen a hamarosan megjelenő spin-off verzióban.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Margot Robbie The Sims filmet készít

Margot Robbie The Sims filmet készít

2024.03.23

Margot Robbie (Babylon) sztárszínésznő és tehetséges producer számára a tavalyi év viszonylag izgalmas volt. A LuckyChap produkciós cége tavaly Barbie című filmet vitte a mozivásznakra, ami a tavalyi… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

Scorsese vs. Marvel újra

Scorsese vs. Marvel újra

2023.10.31

Martin Scorsese néhány évvel ezelőtti megjegyzései Marvelre, amelyet a rendező leszólt, amikor a stúdió filmjeit inkább búcsús attrakciónak, mintsem filmeknek nevezte, jól ismertek. Most azonban a… (több)

A Daredevil új alkotókat toboroz

A Daredevil új alkotókat toboroz

2023.10.29

Közelmúltban megjelent a hír, hogy a Marvel teljesen átalakítja tévés stratégiáját, és mostantól a próbaepizódok, a showrunnerek és az ún. writer’s room (forgatókönyvírók kisebb csoportjai, akiknek… (több)

A Daredevil újraindul, de sok minden változni fog

A Daredevil újraindul, de sok minden változni fog

2023.10.12

A The Hollywood Reporter magazin tegnap egy hatalmas exkluzív betekintést adott a Marvel stúdió tévés produkcióinak aktuális helyzetébe, és ha csak egy kicsit is kedveled a Vasemberről és társairól… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jön egy következő Gonosz halott

Jön egy következő Gonosz halott

2024.04.27

A legendás horror filmszéria Evil Dead – Gonosz halott több év után nagy sebességbe kapcsol. A gonosz halottak felkelése című, Lee Cronin rendező tavalyi filmje nagy érdeklődéssel találkozott a… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)