vissza az összes hírhez
Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03 Szerző Jokolo

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a Thunderbolts című készülő csapatjáték főgonoszaként fog feltűnni, soha nem érkezett meg, ez volt az egyik olyan információ, ami tutira volt vehető. Az első hírek a közreműködéséről még tavaly februárban érkeztek, de azóta a Marvel stúdiónak viharos és nagyon depressziós éve volt, amely több keserű csalódást és olyan nagy sztárok távozását hozta, akikre a következő fázisoknál támaszkodni kellett volna. Yeun is ezek közé fog tartozni. 

 

Távozásának okai nem világosak. A film forgatása eredetileg tavaly nyárra volt tervezve, amit - meglepő módon - a színészek és az írók sztrájkja akadályozott meg. A forgatás így jövő évre tolódott, ami egyben a premier 2024-ről 2025 júliusára való halasztását is eredményezte. Az antihősök csapatjátékára, amelyben Florence Pugh, David Harbour, Sebastian Stan és Wyatt Russell által alakított, korábban bemutatott karakterek szerepelnek, tehát még várnunk kell egy darabig. Jake Schreier (Papírvárosok) fogja majd rendezni ezt a fantasztikus csapatot, amely várhatóan az egymás közötti kémiájukra fog építeni, az egészet pedig Sung-Jin Lee forgatókönyve segíti. 

 

Yeun karrierje miatt feltehetően nem kell aggódnunk, épp ellenkezőleg. A színésznek Oscar-jelölése van a Minari - A családom története című filmért, és Golden Globe-jelölést is kapott a Balhé című sorozatért, egy Netflix újdonságért, amely a tavalyi évben sok dicséretet kapott, és szintén Sung-Jin Lee tollából származik. Szimpatikus alakításokban a jövőben sem lesz hiány. Ráadásul örömteli hír, hogy A Mackó című sorozatban tündöklő tehetséges feltörekvő sztár, Ayo Edebiri az év elején csatlakozott a Thunderbolts szereplőgárdájához. Szóval Yeun távozása ellenére kellemes pillanatok is várnak ránk. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Játékfilm készül Bruce Springsteenről

Játékfilm készül Bruce Springsteenről

2024.04.09

A legendás amerikai rockénekes és gitáros Bruce Springsteen története egy játékfilmben lesz látható. A készülő film főként a zenész az 1982-es „Nebraska” című hatodik stúdióalbumának készítését… (több)

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

2024.03.06

Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) az utóbbi években meglehetősen turbulens időket éli. A korábbi párjával, Amber Heard színésznővel (Aquaman és az Elveszett Királyság) folytatott… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című… (több)

Sebastian Stan lesz Donald Trump

Sebastian Stan lesz Donald Trump

2023.11.30

Az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Sebastian Stan miután a sokat dicsért Pam & Tommy című sorozatban Tommy Lee-t alakította, most egy újabb excentrikus karaktert fog alakítani, aki egyebek… (több)

Az Alien sorozat erősítést toboroz

Az Alien sorozat erősítést toboroz

2023.11.28

Egy ideje már tudjuk, hogy az Alien-univerzumban játszódó Alien: Romulus című nagy játékfilm elkészült, és jövő nyáron várható, Fede Alvarez rendező és író pedig azzal dicsekedett, hogy a filmet maga… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)