vissza az összes hírhez
Az HBO Max változik

Az HBO Max változik

2023.04.12 Szerző dO_od

Viszlát HBO Max, itt az új Max! A Warner Bros. Discovery főnöke David Zaslav elérte a célját, és az HBO Max streaming-szolgáltatása, amely májusban a Discovery+ csatorna tartalmával is kiegészül, május 23-tól hivatalosan is a Max nevet viseli Amerikában. A szolgáltatás háromféle előfizetést kínál majd - 9,99 dollár (nagyjából 3 746 forint) reklámokkal, 15,99 dollár (5 996 forint) reklámok nélkül és 19,99 dollár (7 496 forint) reklámok nélkül, 4K UHD és Dolby Atmos támogatással. Európában azonban ezek a változások csak jövőre várhatók.

 

Az új szolgáltatás mindenesetre egy olyan algoritmust is tartalmaz majd, amely a felhasználóknak személyre szabottan ajánl új műsorokat a legutóbb nézett műsorok alapján. Ami magát az alkalmazást illeti, nagyjából 20-30%-kal gyorsabbnak kell lennie, mivel ez a jelenlegi HBO Max alkalmazás egyik gyakori kritika tárgya volt. Fontos tény azonban az, hogy a meglévő ügyfelek ugyanolyan áron, ugyanazokkal a profilokkal és nézési előzményekkel megtartják fiókjaikat, ezért, ha már valaki előfizetett a szolgáltatásra, akkor egyszerűen csak frissíteni kell vagy letölteni az új alkalmazást. 

 

A Max csatorna átnevezése mellett a Warnerék és az HBO egy sor új trailert is közzétett, amelyek az új szolgáltatásra csábítanak. Az olyan sorozatok, mint a True Detective: Night Country, The Regime, The Sympathizer és a The Penguin mind olyan nagy projektek, amelyek a következő hónapokban nagy vonzó erőnek számítanak (bár például a Batman világának következő fejezete csak 2024-ben érkezik). A stúdió megerősítette azt a nagyjából egy hete megjelent hírt is, hogy a Harry Potter-könyvek új sorozatadaptációját tervezik - a projekt tíz évre van tervezve.  Ha pedig mindez nem lenne elég, hivatalosan is bejelentették a Trónok harca filmszéria új spin-off változatát, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight címmel, illetve egyelőre cím nélküli Agymenők sorozat spin-off változatát is, és a Démonok között című horror filmszéria folytatását, most sorozat formájában..

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Folytatódik a Sárkányok háza sorozat gyártása

Folytatódik a Sárkányok háza sorozat gyártása

2023.07.24

G.R.R. Martin író új bejegyzést tett fel a blogjára, amelyben két fontos információ is szerepel, melyek a Trónok harca és a Sárkányok háza sorozatok rajongóinak szereznek örömet. Az első hír az, hogy… (több)

Az HBO sorozatai a Netflix-re is kerülhetnek

Az HBO sorozatai a Netflix-re is kerülhetnek

2023.06.26

A streamingszolgáltatások piaca jelenleg az exkluzivitásra épül - a Disney+ társaság A Mandalóri és az Avatar filmszériákkal, a Netflix a Stranger Things vagy a Wednesday sorozatokkal, az HBO Max az… (több)

A Twilight saga visszatér

A Twilight saga visszatér

2023.04.20

Azt hitted, hogy annál rosszabb, mint egy Harry Potter remake tévésorozat formájában nem létezik? Akkor tudd meg, hogy a Lionsgate stúdió most jelentette be a Twilight saga visszatérését is. Az… (több)

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

2023.03.28

Az HBO kábelcsatorna nemrég búcsúzott a sikeres The Last of Us című sorozat első évadától, és máris az elismert, Utódlás című drámasorozat utolsó évadával köszöntötték a nézőket, még idén jön a… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jön egy következő Gonosz halott

Jön egy következő Gonosz halott

2024.04.27

A legendás horror filmszéria Evil Dead – Gonosz halott több év után nagy sebességbe kapcsol. A gonosz halottak felkelése című, Lee Cronin rendező tavalyi filmje nagy érdeklődéssel találkozott a… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)