vissza az összes hírhez
Ben Affleck és Matt Damon Netflix felé veszik az irányt

Ben Affleck és Matt Damon Netflix felé veszik az irányt

2024.01.26 Szerző Goldbeater

A bevált kreatív sztárpáros elindult a következő filmes együttműködésük felé. A tavalyi Air - Harc a legendáért sokat dicsért című dráma és a pár évvel ezelőtti Az utolsó párbaj című film után az Oscar-díjas páros, Ben Affleck és Matt Damon újabb közös projekt előtt állnak. Ez pedig a legfrissebb információk szerint a Netflix streaming-szolgáltatás számára készülő Animals című thriller lenne. A cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják, de a film központi témája állítólag egy politikus-jelölt erőfeszítései lesznek, aki elrabolt fiát próbálja megmenteni.

 

A film főszerepét Matt Damon játssza majd, míg a kamera mögött ismét Ben Affleck áll majd, aki ezúttal várhatóan teljes mértékben a rendezés mellett kötelezi el magát, és valószínűleg most egy kisebb szerepe sem lesz a filmben, mint az Air film esetében. A film forgatókönyvét Connor McIntyre és Billy Ray írta. Affleck és Damon producerként is részt vesznek a projektben, Dani Bernfelddel együtt a nemrég alapított Artists Equity nevű cégük képviseletében. A további produceri teendőket Brad Weston és Collin Creighton látja el a Fifth Season társaság nevében. Ben Affleck most nagyon elfoglalt lesz. Ugyanis amint befejezi az Animals című film forgatását, még idén bele kell vetnie magát a 2016-os A könyvelő című film hamarosan aktuális folytatásába.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Jason Bourne visszatér

Jason Bourne visszatér

2023.11.21

Ha az ember megkapja a legjobb idegen nyelvű filmért járó Oscar-díjat, plusz további három díjat az Akadémiától, Hollywoodban minden ajtó megnyílik előtte. Edward Berger rendező, aki Remarque… (több)

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

2023.10.10

James Gunn, a filmes DC-univerzum új irányítójától érkező, hónapokig tartó ködösítés és ellentmondások után a Variety hírportál most végre megerősítheti, hogy a fő színészsztárok, Gal Gadot, Jason… (több)

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

2023.08.14

Attól a pillanattól kezdve, hogy Marvel megnyitotta kapukat az alternatív univerzumok előtt, amelyek a filmekben egyetlen nagy multiverzumot alkotnak, elindultak a rajongók találgatásai a jövőbeli… (több)

Új részletek Affleck szóló Batman-filmjéről

Új részletek Affleck szóló Batman-filmjéről

2023.08.06

A filmipar világából mostanában kicsit lassabban érkeznek a hírek, aminek fő oka a két szakszervezet sztrájkja. A kialakult helyzet azonban más sztoriknak is helyet ad, a következő pedig Ben Affleck … (több)

Jennifer Garner visszatér Electra szerepében

Jennifer Garner visszatér Electra szerepében

2023.07.08

Nem volt elég a Doctor Strange az őrület multiverzumában című sorozatban és a Flash: A Villám című sorozatban látható multiverzumos játékokból? Akkor nem kell aggódni, Hollywood ebben a tekintetben… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)