vissza az összes hírhez
Mi a helyzet a Star Trek filmmel?

Mi a helyzet a Star Trek filmmel?

2024.01.12 Szerző Goldbeater

 

Majdnem nyolc év telt el azóta, hogy az utolsó Star Trek-film a Mindenen túl alcímmel a mozikba került. És bár a filmszéria közvetlen folytatásáról Chris Pine, Zachary Quinto és Zoe Saldana főszereplésével már nagyon régóta beszélnek, és ez a projekt a stúdió ígéretei ellenére még mindig nem mozdult előre, egy teljesen más Star Trek-játékfilm tervei kezdenek formát ölteni. A Paramount Pictures stúdió ugyanis egy új, egyelőre cím nélküli részt készít, amely ugyanabban a világban játszódna, mint a legutóbbi három, mozikba került film, de évtizedekkel a 2009-es Star Trek című film eseményei előtt, és teljesen új irányba bővítené a franchise-t.

 

A cselekmény további részletei jelenleg nem ismertek, de a készülő akció sci-fi forgatókönyvét Seth Grahame-Smith író és forgatókönyvíró (Abraham Lincoln, a vámpírvadász, Lego Batman - A film) írja majd, a rendező pedig várhatóan Toby Haynes lesz, egy elismert tévés alkotó, aki olyan filmeket rendezett már, mint a 2019-es Brexit című tévéfilm, illetve az Andor, a Fekete tükör és a Ki vagy, doki? sorozatok egyes epizódjai. A készülő film producere várhatóan J.J. Abrams lesz, az utolsó előtti két Star Trek-film rendezője, a Bad Robot produkciós cége közreműködésével. Tájékoztatásra a film általános koncepciójáról és az esetleges szereposztásról még egy kicsit várnunk kell.

 

Ha viszont rajongója vagy a fent említett, Chris Pine által vezetett csapatnak, és már nagyon vártad a negyedik és minden bizonnyal utolsó kalandjukat, amelyhez állítólag Chris Hemsworth is csatlakozott volna, akkor még nem kell szomorkodnod. Hiszen ez az eredetileg még 2016 júliusában bejelentett, „elátkozott” projekt állítólag még mindig a készületek fázisában van. Azonban az évekig tartó ígérgetések és bizarr, kaotikus bejelentések után, mint amilyeneket a producer J.J. Abrams 2022 februárjában a befektetőknek tartott prezentáció során tett, miszerint a projekt hamarosan kamerák elé kerül, de anélkül, hogy a szereplők közül bárki is tudna róla valamit, ki tudja, hogyan alakulnak majd a dolgok. A nézőknek tehát ebben az esetben inkább ne legyenek nagy elvárásaik.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)

A Fejnélküli lovas visszatér

A Fejnélküli lovas visszatér

2024.04.24

Fogd a kalapot, újra fejek fognak hullani. A félelmetes Fejnélküli lovas ugyanis visszatér a mozivásznakra, Washington Irving (1783-1859) New York-i író „Az Álmosvölgy legendája” című, eredetileg… (több)

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

2024.03.28

A Star Trek filmszéria-reboot filmes folytatását, amely a Star Trek: Mindenen túl című harmadik részt követné, már többször bejelentették anélkül, hogy a munkálatok bármilyen módon előre haladnának.… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Elárulta a tizedik Star Wars epizód a címét?

Elárulta a tizedik Star Wars epizód a címét?

2023.11.05

Jelenleg a Disney stúdió fő projektje a Star Wars: Csillagok háborúja filmszéria sorozat mellékága. Az utolsó nagyjátékfilmet immár négy éve láthattuk a mozikban, de azóta kaptunk olyan sorozatokat,… (több)

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

2023.07.26

A Forbes webportálon megjelent hír szerint a Disney társaság ismét sokat költött. Csak a kontextus kedvéért lássuk a stúdió néhány utolsó nagy kiadását. Az MCU világában játszódó új sorozat, a Titkos… (több)

Emmy-díj jelölések 2023

Emmy-díj jelölések 2023

2023.07.12

A TV Emmy-díj 75. évadának keretében kihirdették a díjakra jelölt neveket, és ha az elmúlt évben követted a sorozatokat, a kategóriák valószínűleg nem fognak nagy meglepetést okozni. Ami mindenképpen… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)