vissza az összes hírhez
A Fantasztikus Négyes-film szereposztása ígéretesnek tűnik

A Fantasztikus Négyes-film szereposztása ígéretesnek tűnik

2023.08.04 Szerző dO_od

Hollywoodban ugyan sztrájk van, de ez nem jelenti azt, hogy az egész filmkolosszus teljesen leállt. Konkrétan a Marvel stúdió tele van munkával, mivel a sztrájk beleszólt a gyártási terveikbe, amit most módosítani kell, és bár például a forgatókönyvek előkészítése érthető okok miatt leállt, a szereposztással kapcsolatos döntéseknek most több időt lehet szentelni, mint bármikor korábban. Különösen a készülő A Fantasztikus Négyes reboot esetében, amelyet Matt Shakman (WandaVision) rendező készít, és amely - egyelőre - 2025-ben érkezik, jó lenne végre bejelenteni a főszereplőket, hogy a rajongóknak legyen mit várniuk az egymás után rosszul fogadott projektek és negatív beszélgetések után.

 

Nos, úgy tűnik, mégiscsak megvan az első két komoly jelölt. Ezért hozzá kell tenni, hogy az elmúlt egy év tele volt pletykákkal és találgatásokkal az F4 szereposztásával kapcsolatban, hiszen a moziszerverek szó szerint minden valahonnan előkerülő változatról írtak, ami kissé komolytalanná tette a konkrét információkat. Az alábbi információ azonban a megbízható hollywoodi bennfentestől, Jeff Sneidertől származik, és bár még semmi sem hivatalos, közel állhat a valósághoz. És hogy kire is vár Marvel stúdió?

 

Vanessa Kirby színésznő (Mission: Impossible - Utóhatás) most végleges esélyesként szerepel Sue Storm, vagyis az Invisible Woman szerepére, míg Johnny Storm, azaz Human Torche szerepére Joseph Quinn színészt (Stranger Things) szeretné a stúdió. Sneider egy ideig azt hitte, hogy Jack Quaid (A Fiúk) is érdeklődik a szerep után, de csak a „JQ” kezdőbetűk összekeveréséről volt szó. A hírt maga Quaid cáfolta, aki a pillanatot arra használta fel, hogy felhívja a figyelmet egy alapítványra, amelyben az emberek adakozhatnak a sztrájkoló színészeknek. Ezzel megvan a csapat fele, de a többiekkel kapcsolatban még mindig nagy kérdőjelek vannak

 

Adam Driver (Az utolsó párbaj) állítólag Reed Richards, azaz Mr. Fantastic szerepe után érdeklődött, de végül visszautasította. Matt Smith (Morbius) is a célkeresztben volt, de Sneider szerint ő sem esélyes. Néhány rajongó még mindig reménykedik egy John Krasinski (Jack Ryan) szereplésével készült verzióban, köszönhetően a második Doctor Strange-filmben eljátszott kámeaszerepének, de ez nem tűnik túl valószínűnek. Ben Grimm alias The Thing szerepét a stúdió állítólag már ki osztotta, de egyelőre sikerült titokban tartaniuk, hogy ki az. Az utolsó mozaikdarab az, hogy a Star Wars : Andor és A mackó sorozatok sztárját, Ebon Moss-Bachrach színészt próbálják a filmben szerepeltetni, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik karaktert is játszhat a filmben. Az F4 új verziójában várhatóan Galactus, Doctor Doom és Silver Surfer gonosz karakterek is feltűnnek majd.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Játékfilm készül Bruce Springsteenről

Játékfilm készül Bruce Springsteenről

2024.04.09

A legendás amerikai rockénekes és gitáros Bruce Springsteen története egy játékfilmben lesz látható. A készülő film főként a zenész az 1982-es „Nebraska” című hatodik stúdióalbumának készítését… (több)

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

2024.03.28

A Star Trek filmszéria-reboot filmes folytatását, amely a Star Trek: Mindenen túl című harmadik részt követné, már többször bejelentették anélkül, hogy a munkálatok bármilyen módon előre haladnának.… (több)

A második Gladiátor rendkívül drága volt

A második Gladiátor rendkívül drága volt

2024.02.26

A tavalyi sztrájkok minden forgatásra voltak hatással. És minél nagyobb volt a produkció, valószínűleg annál jobban véreztek a stúdiók, amikor leállt a filmes munka. Tudja ezt Ridley Scott is, aki… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)