vissza az összes hírhez
Jön a harmadik Top Gun

Jön a harmadik Top Gun

2024.01.12 Szerző Jokolo

A Top Gun: Maverick című film, amely másfél évvel ezelőtt nagy erővel vette célba a mozikat, a megasztár Tom Cruise legsikeresebb filmje, és világszerte 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott. Így csak idő kérdése volt, hogy a Paramount Pictures stúdió bejelentse, mikor érkezik a sikeres film újabb folytatása. Most ez megtörtént, és örömmel várhatjuk, hogy Cruise harmadszor is feltűnik Maverickként, és újra Miles Teller (Whiplash) és Glen Powell (Imádlak utálni) oldalán, két olyan szimpatikus színész mellett, akiknek karrierje továbbra is szárnyal..

 

Joseph Kosinski (A pók feje) is várhatóan ismét a stáblista élén áll majd, csak az még nem teljesen világos, hogy rendezőként, vagy csak producerként tér-e vissza. A legendás Jerry Bruckheimer is producere lesz a filmnek, és szinte biztos, hogy újabb slágere lesz. A Maverick társ-forgatókönyvírója, Ehren Kruger jelenleg a sztori első vázlatán dolgozik. Nagy kérdés még az is, hogy milyen mértékben csatlakozik majd Christopher McQuarrie, akinek tagadhatatlanul nagy része volt a folytatás hatalmas sikerén, amelynek társ-forgatókönyvírója volt. 

 

McQuarrie jelenleg a nyolcadik Mission: Impossible filmet forgatja Cruise-zal. Tom pedig egy űrben forgatott filmen is dolgozik, a Universal stúdió számára Doug Limannal, NASA támogatásával. Így már csak idő kérdése, hogy mikor teljesíti a Warnerékkel a napokban kötött megállapodását, amelyben több olyan film produceri feladatát is vállalta, amelyekben a főszerepet is ő fogja játszani. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Paramount stúdió és a többi lehetetlen küldetése, akár Ethan Hunt, akár Maverick szerepében elsőbbséget élvez. Elvégre a potenciál itt óriási, és a közönség biztosan újra örömmel talál utat a mozikba és a pilótafülkékbe. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

2024.04.19

A legendás amerikai rendező, Martin Scorsese (Nagymenők – Harminc év a maffia kötelékében, Casino) tavaly a Megfojtott virágok című filmmel elérte a sikert, és most ismét keresi a lehetőséget, hogy… (több)

A Paramount sok új projektet jelentett be

A Paramount sok új projektet jelentett be

2024.04.12

Ha valamelyik hollywoodi stúdió igazán nagy energiával volt jelen az idei CinemaCon konferencián Las Vegasban, és a világ minden tájáról érkező filmesek előtt minél jobb fényben akart bemutatkozni,… (több)

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

2024.03.06

Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) az utóbbi években meglehetősen turbulens időket éli. A korábbi párjával, Amber Heard színésznővel (Aquaman és az Elveszett Királyság) folytatott… (több)

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

2024.01.10

Amikor Tom Cruise még huszonegy éves srác volt, az áttörést a Kockázatos üzlet című filmben a nyughatatlan Joel Goodsen szerepe hozta meg számára. A film a híres Warner Brothers stúdiótól származott,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Mire készül Paul Greengrass rendező?

Mire készül Paul Greengrass rendező?

2023.11.30

Gyakorlatilag három év telt el azóta, hogy Paul Greengrass Oscar-jelölt rendező bemutatta eddigi utolsó nagyjátékfilmjét, A kapitány küldetése című westerndrámát Tom Hanks főszereplésével. Mire… (több)

Az új The Saint halad előre

Az új The Saint halad előre

2023.11.23

A Paramount Pictures stúdió már évek óta próbálja feléleszteni egyik félig elfeledett filmszériáját, de csak most tűnik úgy, hogy a készülő projekt kezd valódi formát ölteni. A készülő The Saint című… (több)

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

2023.11.22

A bevált és üzleti szempontból sikeres horror filmszéria most nagy bajban van. A harminchárom éves Melissa Barrera színésznőt, a népszerű Sikoly című horrorsorozat utolsó két részének főszereplőjét… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)