vissza az összes hírhez
A Jégvarázs negyedszerre is

A Jégvarázs negyedszerre is

2023.11.17 Szerző Jokolo

A Disney stúdió régóta a biztosra megy. Mivel minden idők legnagyobb bevételt hozó, Marvel szuperhősökből álló filmes sagája nagy bajban van, amit a Marvelek című film hatalmas pénzügyi bukása is mélyítette, most tuti dolgokra kell támaszkodni. Az egyik ilyen tuti pont a Jégvarázs című filmszéria, amelynek mindkét része tarolt a mozikban, Anna és Elsa második kalandja pedig még mindig minden idők legnagyobb bevételt hozó animációs filmje. Bob Iger, a Disney hajójának kormányosa idén februárban jelentette be, hogy a Jégvarázs harmadik része biztosan érkezik valamikor a jövőben. A részvényeseket és a közönséget azonban valószínűleg még jobban meg kell nyugtatni, ezért Iger a Variety hírportálnak adott újabb interjúban a Jégvarázs-saga jövőjéről is beszélt.

 

A harmadik rész megerősítve lett, és már dolgoznak is rajta, de Iger azt is elmondta, hogy két történet is születőben van, ezért egy negyedik részben is visszatérünk Arendelle kastélyba. A Disney vezérigazgatója nem akart több részletet elárulni a történetről, de azt megerősítette, hogy a Jégvarázs világa az egyik legfontosabb franchise a stúdió számára, és a jövőben mindenképpen szeretnének még jobban támaszkodni rá. Mindez azonban Jennifer Lee rendezői közreműködése nélkül, aki ezt a pénz- és merchandising-gépezetet létrehozta. Ő írta és rendezte az első két filmet, és a következő epizódoknál már csak íróként vesz részt, a rendezést pedig valaki más veszi át. 

 

A következő folytatásnak még nincs hivatalos premierdátuma, de az első két epizód között a stúdió hat év szünetet tartott. Reálisnak a 2025. év tűnik, mert a stúdiónak más dolga is van. Néhány nap múlva érkezik a mozikba egy másik film Jennifer Lee tollából, a varázslatokkal teli Kívánság című film, sőt Iger néhány hónappal ezelőtt megerősítette, hogy a Toy Story - Játékháború és a Zootropolis - Állati nagy balhé filmek folytatása is esedékes. Elzának tehát valószínűleg még várnia kell egy kicsit, de abban biztosak lehetünk, hogy a következő két filmnek köszönhetően még egy ideig láthatjuk majd őt az iskolatáskákon.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

2023.08.30

A hosszú játékidők szezonja semmiképp sem ért véget, és hamarosan az Oppenheimer című háromórás kolosszus után újabb hosszú drámák várnak ránk – Scorsese Megfojtott virágok című filmje (206 perc) és… (több)

A Barbie-film milliárdos lett

A Barbie-film milliárdos lett

2023.08.07

Bár Margot Robbie, azt ígérte a Warner Bros. stúdiónak, amikor a projekt finanszírozását kérte, hogy Barbie film bevételei egy milliárdot is elérhetik, maga sem hitt ebben. De igaza volt. Az ikonikus… (több)

A második Dűne-film uralja majd az IMAX-mozikat

A második Dűne-film uralja majd az IMAX-mozikat

2023.07.30

A hetedik Mission: Impossible-film alig több mint egy hétig volt az IMAX mozikban, amikor kiszorította Christopher Nolan és Oppenheimer című filmje. A népszerű rendező atom-opusza most legalább három… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)