vissza az összes hírhez
A Creed filmnek negyedik része is lesz

A Creed filmnek negyedik része is lesz

2023.11.19 Szerző Goldbeater

Úgy fest, hogy Adonis Creed egyhamar nem fogja levenni a bokszkesztyűt. Az Oscar-díjas producer, Irwin Winkler (Rocky filmszéria) ugyanis az egyik nemrég adott interjújában elárulta, hogy az idén márciusban mozikba került Creed film harmadik részének üzleti sikere után, amely végül 75 millió dolláros költségvetésből több mint 275 millió dolláros bevételt hozott világszerte, az MGM stúdió az Amazon égisze alatt mindenképpen tervezi a folytatást. Sőt, már szinte biztosra lehet tudni, hogy a negyedik Creed film esetén ki tér vissza rendezőként. Ismét nem másról van szó, mint a filmszéria sztárjáról, Michael B. Jordan színészről, aki a harmadik filmnél is ott állt a kamera mögött és előtt.

 

Winkler hozzátette, hogy jelenleg nagyon jó témájuk van a készülő projekthez, és már folynak az előkészületek, de persze az idei hollywoodi sztrájkok miatt a filmmel kapcsolatos minden munka nagy késésben van, valószínűleg a forgatókönyv sincs még kész. Saját szavai szerint a filmnek körülbelül egy év múlva kellene az előkészületi munkálatok fázisába kerülnie. A Creed filmszéria negyedik része azonban messze nem az egyetlen vállalkozás lesz, amit a jövőben láthatunk a boksz-saga világából. Az MGM stúdió felvásárlása után az Amazon még mindig vizsgálja a lehetőségeket, hogy a népszerű saga a tévéképernyőkre kerüljön, legalább egy spin-off sorozat formájában a Prime Video számára.

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

2023.10.19

Jaume Collet-Serra rendező (A zátony, Black Adam) most megismétli többszöri együttműködését a Dwayne Johnson, Seven Bucks produkciós cégével, és MGM számára Kate Warne című filmet fogja rendezni.… (több)

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

2023.10.10

James Gunn, a filmes DC-univerzum új irányítójától érkező, hónapokig tartó ködösítés és ellentmondások után a Variety hírportál most végre megerősítheti, hogy a fő színészsztárok, Gal Gadot, Jason… (több)

Legfrissebb hírek

Az Alien sorozat erősítést toboroz

Az Alien sorozat erősítést toboroz

tegnap

Egy ideje már tudjuk, hogy az Alien-univerzumban játszódó Alien: Romulus című nagy játékfilm elkészült, és jövő nyáron várható, Fede Alvarez rendező és író pedig azzal dicsekedett, hogy a filmet maga… (több)

Lesz Barbie-nak folytatása?

Lesz Barbie-nak folytatása?

2023.11.26

A Barbie az év legsikeresebb filmje. Több mint egymilliárd 440 milliós bevételével egyértelműen az év legnagyobb bevételt hozó filmje, ami lenyűgöző, ha figyelembe vesszük, hogy egy eredeti… (több)