vissza az összes hírhez
A Creed filmnek negyedik része is lesz

A Creed filmnek negyedik része is lesz

2023.11.19 Szerző Goldbeater

Úgy fest, hogy Adonis Creed egyhamar nem fogja levenni a bokszkesztyűt. Az Oscar-díjas producer, Irwin Winkler (Rocky filmszéria) ugyanis az egyik nemrég adott interjújában elárulta, hogy az idén márciusban mozikba került Creed film harmadik részének üzleti sikere után, amely végül 75 millió dolláros költségvetésből több mint 275 millió dolláros bevételt hozott világszerte, az MGM stúdió az Amazon égisze alatt mindenképpen tervezi a folytatást. Sőt, már szinte biztosra lehet tudni, hogy a negyedik Creed film esetén ki tér vissza rendezőként. Ismét nem másról van szó, mint a filmszéria sztárjáról, Michael B. Jordan színészről, aki a harmadik filmnél is ott állt a kamera mögött és előtt.

 

Winkler hozzátette, hogy jelenleg nagyon jó témájuk van a készülő projekthez, és már folynak az előkészületek, de persze az idei hollywoodi sztrájkok miatt a filmmel kapcsolatos minden munka nagy késésben van, valószínűleg a forgatókönyv sincs még kész. Saját szavai szerint a filmnek körülbelül egy év múlva kellene az előkészületi munkálatok fázisába kerülnie. A Creed filmszéria negyedik része azonban messze nem az egyetlen vállalkozás lesz, amit a jövőben láthatunk a boksz-saga világából. Az MGM stúdió felvásárlása után az Amazon még mindig vizsgálja a lehetőségeket, hogy a népszerű saga a tévéképernyőkre kerüljön, legalább egy spin-off sorozat formájában a Prime Video számára.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című… (több)

A Legenda vagyok második filmje előre halad

A Legenda vagyok második filmje előre halad

2023.12.03

A Legenda vagyok című filmnek nagy sikere volt, főleg hazai pályán. A posztapokaliptikus film, amelyben Will Smith egy tudósként és a Földbolygó feltételezett utolsó embereként próbál megbirkózni az… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Az Országúti diszkó folytatást kap

Az Országúti diszkó folytatást kap

2024.05.16

A Doug Liman rendezte Országúti diszkó (Road House) című, akcióval teli verekedős filmet alig két hónapja mutatták be a Prime Video csatornán, és a mai napig közel nyolcvanmillióan látták a… (több)

Legfrissebb hírek

Johnny Depp lesz Terry Gilliam Sátánja

Johnny Depp lesz Terry Gilliam Sátánja

2024.06.09

Hollywood egy ideje távol tartotta magát Johnny Depptől (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja). A volt élettársával, Amber Hearddel (Aquaman) folytatott jogi huzavona idején úgy tűnt, hogy a… (több)

Ki fogja játszani a Beatlest?

Ki fogja játszani a Beatlest?

2024.06.06

Amint Sam Mendes (Amerikai szépség, 1917) bejelentette, hogy az elkövetkező években filmet tervez készíteni a Beatlesről, azonnal Hollywood egyik legambiciózusabb projektjévé vált. Az Oscar-díjas… (több)