vissza az összes hírhez
Sebastian Stan lesz Donald Trump

Sebastian Stan lesz Donald Trump

2023.11.30 Szerző Jokolo

Az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Sebastian Stan miután a sokat dicsért Pam & Tommy című sorozatban Tommy Lee-t alakította, most egy újabb excentrikus karaktert fog alakítani, aki egyebek mellett nyilvánosan kiszivárgott szexuális tevékenységéről is ismert. Felveszi a szőke parókát, és Donald Trump volt amerikai elnököt és megalomán üzletembert fogja alakítani. A készülő The Apprentice című film, amelyet a The Last of Us sorozat két epizódjának és a Szent pók című díjnyertes fesztiválfilmnek iráni rendezője készít, a vad hetvenes-nyolcvanas években játszódik majd. A forgatókönyvet jelenleg Gabriel Sherman írja, akinek tollából született A legharsányabb hang című bestseller és későbbi sikersorozat is, amely Roger Ailes, a Fox News alapítójának emelkedéseit és bukásait dolgozza fel, Russell Crowe arcával. A történet tehát egy igazi szakértő kezében lesz.

 

A korrupció és a féktelen hatalomvágy világába Jeremy Strong is visszatér, aki az Utódlás című sorozatban nyújtott kiváló színészi teljesítménye után Stan mellett Roy Cohn, a Trump ügyvédjét alakítja majd. A készülő széria a narancsszínű üzletember, akinek már az 1970-es években is baja volt a törvénnyel és a szervezett bűnözéssel bizonyítottan kapcsolatban álló, többek között Rupert Murdochot is képviselő ügyvéd kapcsolatára fókuszál majd. Trump ekkoriban éppen építgette ingatlanbirodalmát, így intrikákból és hatalmi harcokból nem lesz hiány. A Trump első, csehszlovák származású felesége, Ivana Trump, akit Maria Bakalova (A galaxis őrzői vol. 3.) alakít, szintén fontos szerepet kapott a történetben.

 

A filmről szóló hír Trump számára igencsak viharos időszakban érkezik, hiszen a volt amerikai elnök ezekben a napokban New Yorkban bíróság előtt áll, és sok súlyos váddal néz szembe, miközben még mindig ő számít a republikánus előválasztások éllovasának, és készül az újabb elnökválasztásra, illetve az Ovális Irodába való visszatérésre. Nyilvánvaló, hogy ambiciózus személyisége tökéletes forrásnak tűnik a filmszalagon keresztül történő feltárásra, már sok más színész is megtestesítette, köztük Louis Ferreira és legutóbb Alec Baldwin. Majd meglátjuk, hogy Stannek mennyire jól fog állni a jellegzetes frizura.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

2024.03.06

Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) az utóbbi években meglehetősen turbulens időket éli. A korábbi párjával, Amber Heard színésznővel (Aquaman és az Elveszett Királyság) folytatott… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)