vissza az összes hírhez
Dwayne Johnson lesz a következő Halálos iramban-film főszereplője

Dwayne Johnson lesz a következő Halálos iramban-film főszereplője

2023.06.01 Szerző dO_od

A Halálos iramban filmszéria világa nemrég tizedik filmmel bővült (a Halálos iramban: Hobbs & Shaw spin-offot leszámítva), és a film végén egy kissé váratlan meglepetésben volt része a nézőknek. Ha még nem láttad a tizedik filmet a moziban, és nem akarsz lemaradni a meglepetésről, akkor azt javasoljuk, hogy itt hagyd abba az olvasást (és felejtsd el a főcímet). Mi mindenesetre figyelmeztettünk. A zárófeliratok utáni jelenetben ugyanis Dwayne Johnson feltűnt a rendfenntartó Luke Hobbs szerepében, amivel a filmalkotók arra utalnak, hogy Johnson a következő részben visszatér. Azonban csak most derült ki, hogy az egész egy kicsit másképp lesz. 

 

Johnson, aki néhány éve meglehetősen kellemetlen vitába keveredett a filmszéria fősztárjával, Vin Diesel színésszel, a jelek szerint tavaly nyáron elásta a csatabárdot Dominic Torettó alakítójával, és most nem csak egy újabb saját filmet kap, de az egyben "áthidalóként" is szolgál majd a tizedik és a tizenegyedik film között. Más szóval, felejtsük el az alkotók, köztük Diesel hamis ígéreteit, hogy a tizedik és a tizenegyedik film lesz az utolsó. A régi tervek elszálltak, és most úgy tűnik, hogy nem is annyira egy Hobbs & Shaw 2 stílusú spin-offra számíthatunk, hanem egy újabb Halálos iramban-filmre, amelyben Hobbs lesz a főszereplő, ráadásul feltehetően sok új arc asszisztálásával. De ezzel még nincs vége a bizarr hírnek. 

 

Bár Johnson filmje biztosan tetszeni fog a megrögzött rajongóknak, maga Diesel várhatóan nem fog szerepelni benne, és ha egyszer jön a tizenegyedik (és könnyen lehet, hogy tizenkettedik) hivatalos rész, az a változatosság kedvéért állítólag Johnson nélkül lesz. Ahhoz képest, hogy a két férfi állítólag kibékült, gyanúsan kerülik egymást. De térjünk vissza Johnson furcsa (nem)spin-offjához. Ezt a sorozat korábbi írója, Chris Morgan fogja megírni (ő kezdte a Halálos iramban: Tokiói hajsza című filmmel kezdte, majd a nyolcadik epizóddal, végül spin-off változattal fejezte be), a producere pedig immár hagyományosan, maga Johnson lesz. A projektnek még nincs rendezője, de ez ennél a filmszériánál soha nem volt nagy gond. A mostani írósztrájk ellenére sem tudni azonban, hogy mikor érkezik a frissen bejelentett film, illetve, hogy a készítők még a tizenegyedik film előtt a mozikba akarják-e juttatni, vagy csak utólag kiegészítik vele a cselekményt. Mindenesetre kezdik rendesen elkavarni a dolgokat. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Paramount sok új projektet jelentett be

A Paramount sok új projektet jelentett be

2024.04.12

Ha valamelyik hollywoodi stúdió igazán nagy energiával volt jelen az idei CinemaCon konferencián Las Vegasban, és a világ minden tájáról érkező filmesek előtt minél jobb fényben akart bemutatkozni,… (több)

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

2023.10.19

Jaume Collet-Serra rendező (A zátony, Black Adam) most megismétli többszöri együttműködését a Dwayne Johnson, Seven Bucks produkciós cégével, és MGM számára Kate Warne című filmet fogja rendezni.… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Mattel-nél sok projekt készül

Mattel-nél sok projekt készül

2023.07.27

A Barbie című film fenomenális sikert aratott a mozikban, ezért valószínűleg senkit nem fog meglepni, vagy legalábbis manapság már nem kellene meglepni, hogy a Mattel anyacég sok más filmről is… (több)

Hogy áll Hollywood most nyáron?

Hogy áll Hollywood most nyáron?

2023.07.10

Összességében a számokat tekintve viszonylag jól áll, bár a mozikban volt néhány csalódás, és a sikeres filmszériák új részei sem teljesítettek olyan jól, mint korábban. Együttvéve a hollywoodi… (több)

A Halálos iramban-film sikere a mozikban

A Halálos iramban-film sikere a mozikban

2023.05.21

Néhány évvel ezelőtt egy hasonló felirat abszolút természetes lenne. De a covidos évek és a Halálos iramban filmszéria utolsó filmjeinek csökkenő minősége után sokan úgy gondolták, hogy a tizedik… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

2024.04.24

A népszerű amerikai rendező, Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter és a bölcsek köve) négy évvel ezelőtti vállalkozása, a Karácsonyi krónikák című film folytatása után, amely a Netflix… (több)