vissza az összes hírhez
Dwayne Johnson nem panaszkodhat alacsony jövedelemre

Dwayne Johnson nem panaszkodhat alacsony jövedelemre

2023.07.18 Szerző dO_od

Bár a legutóbbi filmjei nem voltak igazán nagy slágerek, és a Black Adam című film olyan bukás volt, hogy a film agyonvágott minden törekvést a DC-moziuniverzum megőrzésére, és arra kényszerítette a sztárt, hogy visszatérjen a Halálos iramban című filmszériához, Dwayne Johnson alias The Rock még mindig viszonylag nagy üzleti sikernek számít, hatalmas rajongótáborral. 

 

Ezért is az év végén Chris Evans és J.K. Simmons mellett az Amazon-nál régóta készülő Red One című karácsonyi akciófilmben fog szerepelni. Hollywoodi bennfentesek szerint Johnson 50 millió dollárt kapott ezért a szerepért. Ha ez igaz, ez lenne a valaha legmagasabb, nyilvánosan beismert egyszeri színészi fizetség (nem számítva a későbbi profitrészesedést).

 

Ami az ő számára mindenképpen jó lenne, de nem annyira a több ezer sztrájkoló színész számára, akik jelenleg tisztességesebb feltételekről próbálnak tárgyalni a stúdiókkal. A filmet egyébként Jake Kasdan (Jumanji: Vár a dzsungel) rendezi, a történet pedig egy kicsit átalakítja a Santa Claus és manói körüli mitológiát. Johnson emellett a Vaiana élőszereplős remake-jében is szerepel, készül a Különösen veszélyes bűnözők folytatására, és ahogy már korábban is említettük, a Halálos iramban filmszéria következő spin-off változatára is. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Paramount sok új projektet jelentett be

A Paramount sok új projektet jelentett be

2024.04.12

Ha valamelyik hollywoodi stúdió igazán nagy energiával volt jelen az idei CinemaCon konferencián Las Vegasban, és a világ minden tájáról érkező filmesek előtt minél jobb fényben akart bemutatkozni,… (több)

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

2024.03.16

Ha néha úgy gondolod, hogy a húsevő növények nem kapnak elég teret a nagyvásznon, ez hamarosan megváltozhat. A Deadline hírportál információi szerint ugyanis készül a legendás rendező és producer,… (több)

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

2024.01.30

Öt év telt el azóta, hogy a Coen testvérek, tehetséges alkotópáros utoljára közös filmet készített, a Netflix streaming szolgáltatása számára gyártott Buster Scruggs balladája című westernfilmet. A… (több)

Az új The Saint halad előre

Az új The Saint halad előre

2023.11.23

A Paramount Pictures stúdió már évek óta próbálja feléleszteni egyik félig elfeledett filmszériáját, de csak most tűnik úgy, hogy a készülő projekt kezd valódi formát ölteni. A készülő The Saint című… (több)

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

2023.10.19

Jaume Collet-Serra rendező (A zátony, Black Adam) most megismétli többszöri együttműködését a Dwayne Johnson, Seven Bucks produkciós cégével, és MGM számára Kate Warne című filmet fogja rendezni.… (több)

A képregényes Kék Bogár film tragikusan indul

A képregényes Kék Bogár film tragikusan indul

2023.08.20

Warnerék ugyan az év végéig veregethetik vállukat, hogy mennyire kifizetődő lett a Greta Gerwig által rendezett és Margot Robbie főszereplésével készült Barbie film, de a rózsaszín megasikertől… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)