vissza az összes hírhez
Disney egy évvel elhalasztja az élőszereplős Vaiana filmet

Disney egy évvel elhalasztja az élőszereplős Vaiana filmet

2024.04.07 Szerző Goldbeater

Ha a Disney rajzfilmek élőszereplős változatainak rajongója vagy, akkor a következő első hír nem lesz igazán pozitív számodra. Ugyanis a Vaiana (Brave Vaiana: Legend of the End of the World) című 2016-os animációs film tervezett élőszereplős változatát, Dwayne Johnson főszereplésével, a Walt Disney Pictures stúdió egy évvel elhalasztja. A film premierje, amely eredetileg jövő nyáron érkezett volna a mozikba, csak 2026. július 10-én lesz. A rajongók számára legyen a jó hír az, hogy az eredeti népszerű animációs film közvetlen folytatása, a Vaiana 2. (eredetileg a Disney+ csatorna számára tervezett sorozat) premierjére még idén novemberben kerül sor, így a hawaii kalandos történetet részletekben kapjuk meg.

 

A premier elhalasztásának híre egy csoportos bejelentés részeként érkezett, amely a Disney forgalmazási naptárának változásaira és frissítéseire vonatkozik. A bejelentésből további híreket is megtudhatjuk például, hogy pontosan mikor érkezik a mozikba két olyan várva várt film, amelynek eddig nem volt megjelenési dátuma. A Star Wars világából érkező, A Mandalóri sorozat közvetlen spin-offjaként készülő, The Mandalorian & Grogu című film 2026. május 22-én érkezik világszerte a mozikba, egy hónappal később, 2026. június 19-én pedig a Pixar stúdió legendás Toy Story - Játékháború filmszéria ötödik részére is számíthatunk. A Walt Disney Pictures stúdió tehát három egymást követő hónapra tervez potenciális közönségsikereket, és kíváncsian várjuk, hogy 2026-os év közepén milyen sikert arat valójában a mozibevételek terén.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)

Elárulta a tizedik Star Wars epizód a címét?

Elárulta a tizedik Star Wars epizód a címét?

2023.11.05

Jelenleg a Disney stúdió fő projektje a Star Wars: Csillagok háborúja filmszéria sorozat mellékága. Az utolsó nagyjátékfilmet immár négy éve láthattuk a mozikban, de azóta kaptunk olyan sorozatokat,… (több)

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

2023.10.19

Jaume Collet-Serra rendező (A zátony, Black Adam) most megismétli többszöri együttműködését a Dwayne Johnson, Seven Bucks produkciós cégével, és MGM számára Kate Warne című filmet fogja rendezni.… (több)

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

2023.07.26

A Forbes webportálon megjelent hír szerint a Disney társaság ismét sokat költött. Csak a kontextus kedvéért lássuk a stúdió néhány utolsó nagy kiadását. Az MCU világában játszódó új sorozat, a Titkos… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)